април 19, 2024

Биляна Евгениева обикаля заведенията съвсем сама

https://kliuki.net/kliuki/bilyana-evgenieva-obikalya-zavedeniyata-savsem-sama/144772 Kliuki.net
Биляна Евгениева обикаля заведенията съвсем сама

Биляна Евгениева остана без съвсем самичка след изпълненията си с Благой

Биляна Евгениева обикаля столичните заведения съвсем самичка. Никой не иска да прави компания на бившата годеница на Христо Сираков след изпълненията й с Благой Георгиев. Госпожицата вече неведнъж е била засичана съвсем сама, а последната й поява беше на участие на Десислава. На което участие любовницата на футболиста отново беше без придружител.

[caption id="attachment_80877" align="alignright" width="300"]Биляна Евгениева остана съвсем сама Биляна Евгениева остана съвсем сама[/caption]

Очевидно никой не иска да й прави компания, особено след изпълненията й, коментират запознати. Не само приятелките й, които и без това бяха малко, но и мъжете бягат от Биляна Евгениева като дявол от тамян, научиха от Hotarena.net. Причината? Начинът, по който екс половинката на Ицо Стоте манекенки го унижи публично като му изневери с Благой Георгиев.

И начина, по който прецака и любовника си и му разби семейството. Както знаете, Биляна Евгениева сама повика папараците на Николета Лозанова, за да я снимат уж случайно по време на срещата й с футболиста. Подмолната тактика обаче навреди най-много на самата моделка, тъй като Джийзъса я изрита като мръсно коте след изтеклите снимки.

Сираков също отказа да си я прибере обратно. А пък мъжете не щат и да чуят за нея заради грозното й изпълнение, тъй като се боят, че и на тях ще им спретна нещо подобно.