март 20, 2023

Биляна Евгениева печели Мис Плеймейт, уредена от Ники Михайлов? Била му любовница

https://kliuki.net/kliuki/bilyana-evgenieva-pecheli-mis-pleymeyt-uredena-ot-niki-mihaylov-bila-mu-lyubovnica/142421 Kliuki.net
Биляна Евгениева печели Мис Плеймейт, уредена от Ники Михайлов? Била му любовница

Биляна Евгениева е тайната любовница на Ники Михайлов и вероятна победителка в Мис Плеймейт тази вечер

[caption id="attachment_60546" align="alignleft" width="300"]Биляна Евгениева Биляна Евгениева по време на танцувалното шоу Babylon[/caption]

Биляна Евгениева печели Мис Плеймейт 2014, благодарение на Ники Михайлов. Това подозират запознати около конкурса, след като стана ясно, че тя е тайната нова любовница на националния вратар.

Биляна е сред 10-те финалистки и освен скандалния имидж, който си извоюва покрай Ники, е еротична танцьорка в скандалното шоу Babylon. А както знаем, това са сред най-печелившите изисквания за всяка нова плеймейт – да е скандална и да се пише много за нея.

Това е удобно и за организаторите на конкурса, защото по този начин са улеснени в пласирането на „продукта“ си, писа HotArena.net.

Факт е, че след двете Златки и Николета Лозанова трева не поникна и конкурсът Мис Плеймейт става все по-малко популярен, тъй като победителките не успяват да се наложат след това.

[caption id="attachment_60547" align="alignright" width="247"]Биляна Евгениева Биляна Евгениева щракната с Ники Михайлов[/caption]

Със скандалния си имидж на танцьорка в Babylon и любовница на Ники Михайлов, Биляна Евгениева има реални шансове да е новото откритие на Мис Плеймейт.

Освен това, запознати не изключват и вероятността националният вратар да е бутнал някой лев, за да подпомогне победата й.

За връзката им се заговори преди няколко седмици, когато се появиха и техни папарашки снимки в медиите.

Дали има истина в слуховете и уредена ли е титлата й за Биляна Евгениева, ще разберем тази вечер, когато е финалът на Мис Плеймейт 2014.

А на вас харесва ли ви Биляна Евгениева?