декември 03, 2023

Биляна Евгениева в депресия след като Благой я заряза

https://kliuki.net/kliuki/bilyana-evgenieva-v-depresiya-sled-kato-blagoy-ya-zaryaza/144121 Kliuki.net
Биляна Евгениева в депресия след като Благой я заряза

Биляна Евгениева е в тежка депресия, след като от два стола се озова на земята

Биляна Евгениева е изпаднала в тежка депресия и дори отказва да се среща с приятелки. Моделката се чувства съсипана след като сама си опропасти живота, а близките й са сериозно притеснени за здравето й. Причината за лошото психическо състояние на Биляна Евгениева е факта, че Благой Георгиев набързо й се насити и й би шута.

[caption id="attachment_76660" align="alignleft" width="300"]Биляна Евгениева в депресия след раздялата с Благой Биляна Евгениева в депресия след раздялата с Благой[/caption]

Така Евгениева буквално остана от два стола на земята след като вече бившият й годеник Христо Сираков я изхвърли от дома си заради изневярата с футболиста. "Биляна се тюхка по цял ден, че е изпуснала питомното, за да гони дивото", издава нейна приятелка. И допълва, че моделката не спирала да се жалва какво ще прави сега, след като Благой й се насити, а Сираков не ще и да чуе за нея, научиха от hotnews.bg.

Припомняме ви, че Биляна Евгениева беше изловена в столичен клуб заедно с Благой Георгиев, по времето, когато все още беше обвързана с бизнесмена. В последствие папараци на Поверително от НЛ изловиха двамата прелюбодейци да се целуват на няколко километра извън София.

Явно обаче моделката е била просто поредната бройка на футболиста. Който бързо й се насити и изхвърли като мръсно коте. Биляна Евгениева обаче не успявала да преглътне факта, че сама е опропастила бъдещето си заради една авантюра за една нощ.