март 29, 2024

Биляна Йотовска плаши с крака като на мъж (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/bilyana-yotovska-plashi-s-kraka-kato-na-mazh-snimki/144336 Kliuki.net
Биляна Йотовска плаши с крака като на мъж (Снимки)

Биляна Йотовска съвсем обезобрази нежното си тяло, недоволни са феновете

Биляна Йотовска е пословична със страстта си към фитнеса. Моделката буквално живее в залата за тренировки, още повече, че и половинката й - културистът Митко Димитров, е не по-малко пристрастен от нея. За разлика от него обаче, промяната в тялото на Биляна Йотовска не е чак толкова красива, коментират феновете.

[caption id="attachment_78141" align="alignleft" width="300"]Биляна Йотовска втрещи с огромни бедра Биляна Йотовска втрещи с огромни бедра[/caption]

Някога нежната моделка в момента се е превърнала в планина от мускули. Които я правят да изглежда по всякакъв друг начин, но не и женствено. Последните снимки на брюнетката съвсем ошашавиха онлайн потребителите. на тях се вижда до каква степен манията на Биляна Йотовска се е отразила на тялото й. И по-конкретно - на краката й.

Биляна ЙотовскаКоито приличат повече на краката на културист, отколкото на елегантна млада жена. Бедрата й пък направо са огромни, втрещени са форумци. И допълват, че никога не биха повярвали, че това са женски крайници, ако видят снимка само на тях. Изглежда обаче Биляна Йотовска ни най-малко не се трогва от критиките към визията й. И продължава да тренира в неусвест.

"Съвсем ще се окепази, хората са го казали: Нищо прекалено не е красиво", клатят глава потребителите.