април 24, 2024

Биляна Йотовска показа порасналата си наследничка (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/bilyana-yotovska-pokaza-porasnalata-si-naslednichka-snimka/144193 Kliuki.net
Биляна Йотовска показа порасналата си наследничка (Снимка)

Биляна Йотовска има защо да се гордее с малката, одрала й е кожата, умиляват се феновете

Биляна Йотовска показа порасналата си дъщеричка Никол. Моделката публикува в личната си страница във Фейсбук колаж със снимки на малката принцеса, които предизвикаха умиление сред онлайн потребителите. От фотоса се вижда ясно, че Никол е одрала кожата на красивата си майка. И ще стане не по-малка красавица като порасне.

[caption id="attachment_77184" align="alignleft" width="200"]Биляна Йотовска показа дъщеря си Биляна Йотовска показа дъщеря си[/caption]

"Страхотна е! Чаровна като теб", не скриват възторга си онлайн потребителите. Както знаете, малката Никол е дете на Биляна Йотовска от културиста Митко Димитров. Двамата са сред най-стабилните двойки в родното светско пространство, макар зложелатели често да му приписват връзки със знайни и незнайни търсачки на слава. Факт, който не притеснява нито него, нито Биляна Йотовска.

"Нормално е да има атаки, все пак сме публични личности и сме интересни на хората. Това не ни притеснява", категоричен е културистът. Половинката също не се трогва от писанията по техен адрес, изтъквайки, че много добре знае какви точно са отношенията помежду им. Хубавицата не крие, че малката Никол е най-голямото им постижение.

И мечтае за второ дете. "Божа работа е това, когато стане, стане", с усмивка споделя Биляна Йотовска. Моделката се надява второто да е момченце, тъй като вече си има дъщеря. В момента обаче ново майчинство не стои на дневен ред в плановете й. Както знаете, Биляна Йотовска е сред най-популярните родни инструктори, даващи съвети за здравословно хранене и отслабване, както и изготвящи фитнес програми.

Красавицата може да се похвали с перфектно тяло, въпреки раждането и е разработила DVD със съвети и упражнения, гарантиращи топ форма само за 90 дена.