март 25, 2023

Биляна Йотовска стопи и силикона от тренировки (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/bilyana-yotovska-stopi-i-silikona-ot-trenirovki-snimki/144484 Kliuki.net
Биляна Йотовска стопи и силикона от тренировки (Снимки)

Биляна Йотовска буквално е останала без бюст от манията си да трупа мускули

Биляна Йотовска се е стопила кошмарно от постоянните си тренировки. Наблюдателни фенове забелязаха, че дори и силиконовият бюст на моделката е изчезнал вследствие на манията й да трупа мускули. Някога пищните й гърди практически ги няма, ошашавени са форумци.

[caption id="attachment_79082" align="alignright" width="300"]Бюстът на Биляна Йотовска се стопи Бюстът на Биляна Йотовска се стопи[/caption]

На едни от последните си фотоси, Биляна Йотовска изглежда стряскащо плоска, коментират онлайн потребителите. И това не се дължи само на потничето й, което, според феновете на звездата, скрива формите й. На един от кадрите обаче Биляна Йотовска е само по екстравагантен сутиен, който е част от сценичното й облекло.

И дори и по него, се забелязва, че в пазвата на хубавицата не е останало кой знае колко. Явно моделката не е била подмината от най-големия кошмар на жените, занимаващи се професионално с фитнес. А именно, да останат без форми за сметка на камарите мускули.

Това е и основната причина Биляна Йотовска и колежките й да си слагат силикон в бюста. Когато обаче и силиконовите форми започнат да изчезват, положението става страшно, коментират почитателите й. Които за пореден път не пестят съветите си към красавицата да понамали темпото, за да не загуби женствената си осанка.

[gallery link="file" ids="79083,79084"]