април 25, 2024

Биляна Йотовска вече е като културист – това хубаво ли е?! (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/bilyana-yotovska-veche-e-kato-kulturist-tova-hubavo-li-e-foto/142746 Kliuki.net
Биляна Йотовска вече е като културист – това хубаво ли е?! (ФОТО)

Биляна Йотовска вече е като културист – това хубаво ли е, изумяват се в мрежата

Биляна Йотовска вече е като културист, видя Kliuki.net!

Тя определено загуби женската си физика, но все така продължава да блъска във фитнеса… Потребителите в мрежата останаха изумени от последните постижения на Биляна Йотовска.

[caption id="attachment_62792" align="alignright" width="200"]Биляна Йотовска вече е като културист - това хубаво ли е?! Биляна Йотовска вече е като културист - това хубаво ли е?![/caption]

Моделката ги срази с тези плочки по корема и краката, което определено не е никак приятно, гласи масовото мнение. Приятелите на Биляна Йотовска я бранят от жестоките коментари, но истината е, че тя явно залита в крайности, убедени са критиците.

Разбира се, всеки има право да решава сам за себе си какво да прави с тялото си и как да изглежда, но красавицата необяснимо се превръща в мускулесто създание, лишено от всякакви мазнини.

Защо й е фикс идея това на Биляна Йотовска?! Въпросът обикаля интернет пространството и не дава мира на нейните последователи.

„Трябва поне малко да сложи, че да хваща окото, така е само кожа и кокал, нищо, че е стегната, не ми харесва!”, споделя доскорошен обожател на Биляна Йотовска.

Активно спортуващата танцьорка по клубовете отдавна води тази война с недоволните от визията й. Но Биляна Йотовска няма намерение да ги слуша, нито да приема отзивите им за адекватни съвети...

Очевидно е решила, че това е здравословно и е достатъчно, за да й дава хъс да прекроява фигурата си по този начин.

Вижте сами какъв културист е вече Биляна Йотовска!