април 24, 2024

Бионсе затапи Ким Кардашиян: Завижда ми за близнаците! (Вижте как си злобеят)

https://kliuki.net/kliuki/bionse-zatapi-kim-kardashiyan-zavizhda-mi-za-bliznacite-vizhte-kak-si-zlobeyat/151243 Kliuki.net
Бионсе затапи Ким Кардашиян: Завижда ми за близнаците! (Вижте как си злобеят)

Неочаквана студена война се разрази между Бионсе и Ким Кардашиян.

Определено двете дами са едни от най-коментираните в световния шоубизнес, но в последните дни вниманието е изцяло върху Бионсе. С новината за бременността си с близнаци певицата счупи всички рекорди в социалните мрежи. А с представянето си на наградите "Грами" за пореден път доказа, че е кралицата. Оказва се, че от доста време до нея се опитва да се домогне една друга супер популярна дама. Ким Кардашиян е известна с това, че е известна. А, и че е съпруга на Кание уест. Двойката претърпя сериозни сътресения в последните месеци и отново си заслужи корици и заглавия в куп издания по цели свят. Риaлити звездата влезе с гръм и трясък в шоубизнеса и създаден доста приятелства. Оказва се, обаче, че някои от тях са по-скоро въображаеми и не всички обичат Ким. Пример за това са отношенията й с Бионсе. Двете го играят дружки от няколко години, но по всичко личи, че Кардашиян просто се бута в поп певицата, за да се отърка и в нейната слава. Оказва се, че желанието за бъде най пречи на жената на Кание да завърже истински приятелски отношение.

Бременната Бионсе също е съпруга на рапър,

и то на най-богатия. Оттам също между двете се появява негласно съревнование. То обаче достига нови висоти в последните дни. Поп дивата е запазила в тайна новината за бременността си от Ким и така тя е разбрала чак когато и целия свят. "Бионсе не вярва на Ким и не би споделила с нея никоя от тайните си. Ким не е част от близкия й кръг и никога няма да бъде.“ ,коментират хора от обкръжениеито на певицата.  Това много е подразнила Кардашиян, пише slava.bg. Кардашиян не може да понесе бременността на Бионсе Но май по-скоро я е вбесил фактът, че сега всички погледи са насочени към кралица Би, а не към нея. За да уравновеси поне малко тази "несправедливост", Кардашиян започна да публикува постове с недомлъвки, сякаш иска да намекне, че и тя очаква дете. Тя не само си мисли, че е по-голяма звезда от Бионсе, но и побеснява от гняв при мисълта, че с Джей Зи ще имат повече деца от нея и Кание. Те дори не поздравиха бъдещите родители за щастливото събитие.