март 29, 2024

Бивша на Благой Георгиев заработва на повикване по хилядарка (Футболистът кръшкал на бременната Есмер с бръмчалката - Скандални подробности)

https://kliuki.net/kliuki/bivsha-na-blagoy-georgiev-zarabotva-na-povikvane-po-hilyadarka-futbolistat-krashkal-na-bremennata-esmer-s-bramchalkata-skandalni-podrobnosti/160334 Kliuki.net
Бивша на Благой Георгиев заработва на повикване по хилядарка (Футболистът кръшкал на бременната Есмер с бръмчалката - Скандални подробности)

Бивша на Благой Георгиев успяла да го скара с Фики Стораро

Силвия Теодосиева, която се прочу с креватните си афери с Фики Стораро, бившия депутат от „Атака” – Павел Чернев, Благой Георгиев – Джизъса, племенника на Поли Пантев – Себастиан, и още куп знайни и незнайни мъже, отново се е върнала към стария си бизнес. Момата от Пазарджик започнала да посещава адреси на повикване от богати мъже. Не се знае какво е тласнало Силвия отново да започне да практикува най-древната професия. Според нейни близки тя дължи много пари на различни хора, които е завлякла през последните години. Макар че сегашният й приятел – син на известна адвокатка да има финансови възможности, палавницата не искала той да научава за бурното й минало и се надявала сама да се справи с финансовите си проблеми. [caption id="attachment_166461" align="aligncenter" width="660"]Бивша на Благой Георгиев Снимка: Blife.bg[/caption] Силвия умирала от страх момчето да не разбере с какво се занимава, но въпреки това се навивала да заработва на повикване за 1000 лева. А гаджето й било хлътнал по Силвето като влюбен хлапак и скоро дори й подарил чисто ново БМВ, без да подозира какъв рогоносец е. „Честите си отсъствия Силвия оправдава с бизнеса на родителите си, които отдават вили под наем. Когато казва, че уж трябва да отиде на бизнес среща, тя поема поръчка за хилядарка на частни адреси. Друго алиби, което ползва е, че уж ходи на рекламни снимки”, разкрива близка до Силвия. Сензационно в жълтите среди обикаля слух, че заради палавия си начин на живот няколко от клиентите й са пипнали срамни болести. Припомняме, че докато беше студентка в УНСС, Силвия Теодосиева имаше бурна връзка с племенника на Поли Пантев – Себастиян Пантев. Тогава 20-годишната девойка се оплакваше в медиите, че е жертва на нечовешка агресия и системен побой, заради болезнената ревност на младежа. Имайки предвид житейския път на Силвия до днес, няма как да не си зададем въпроса: Дали не е имал основание за подобно поведение? Няколко години по-късно Силвия Теодосиева, става носителка на титла от конкурс за красота, а короната й бе платена от възрастен господин, чиято държанка е била тогава. След това идва ред на Фики Стораро и Благой Георгиев, като ги обслужва паралелно, а двамата стават смъртни врагове и не могат да си поделят изкусителката. Докато Джизъса се лигави със Силвия- бременната му жена Есмер Омерова си седеше сама в Русия и ронеше сълзи като изоставена мома в очакване на първото си дете. След като би шута на двамата мераклии, пазарджишката фурия се хвърли в леглото на бившия атакист Павел Чернев. В интернет се завъртя брутална снимка от креватните изпълнения на двамата. Приятелка на Силвия по онова време, с която се скарват жестоко заради клиент, започва да развява кирливите й ризи. Имено тя първа разкрива, че Силвия си ляга със заможни мъже срещу заплащане. Силвия често обичала да повтаря: „Който има порше кайен, ще спи с мен“, пише blife.bg.