февруари 01, 2023

Бившата на Шварценегер ужаси  с обезобразено лице без грим (Какво се случва с Мария Шрайвър – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/bivshata-na-shvarceneger-uzhasi-s-obezobrazeno-lice-bez-grim-kakvo-se-sluchva-s-mariya-shrayvar-snimki/166844 Kliuki.net
Бившата на Шварценегер ужаси  с обезобразено лице без грим (Какво се случва с Мария Шрайвър – Снимки)

Какво е пострадала Мери, това последствия от несполучлива пластична операция ли са, пипат почитатели

66-годишната Мария Шрайвър, бившата на Шварценегер попадна в обективите на папараците в Лос Анджелис. Експоловинката на актьора изплаши феновете с вида си.Племенницата на Джон Ф. Кенеди излезе без грим. Мария вървеше бавно по улиците. Тя се появи в небрежен вид: носеше бяла тениска и клин. Мери върза косата си на опашка. Папараците заснеха отблизо лицето на бившата съпруга на Арнолд Шварценегер.

Мери не прилича на себе си

Мрежата веднага започна да обсъжда промените във външния вид на журналиста и публициста, носител на наградите Peabody и Emmy. Мнозина отбелязаха, че сега лицето й изглежда ужасно и тя изобщо не прилича на себе си.„Какво е направила с лицето си? Сякаш е осакатена”, „Боже, страшно е да я гледам сега, как е възможно?”, „Какво й става? Това ли са последствията от неуспешна пластична операция? обсъждат плашещия й вид в мрежата.

А на времето бе хубавица ...

Мария и Арнолд се ожениха през 1986 г. и се разделиха през 2011 г. През годините на брака им се родиха 4 деца . Мария подаде молба за развод , когато разбра за незаконния син на бившия губернатор на Калифорния, плод на извънбрачната му връзка с домашната им помощница.