юни 15, 2024

Бившият на Елена Йончева се скри на морето след катастрофата (Пламен Тодоров има проблеми с говора и храненето - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/bivshiyat-na-elena-yoncheva-se-skri-na-moreto-sled-katastrofata-plamen-todorov-ima-problemi-s-govora-i-hraneneto-podrobnosti/160404 Kliuki.net
Бившият на Елена Йончева се скри на морето след катастрофата (Пламен Тодоров има проблеми с говора и храненето - Подробности)

Бившият на Елена Йончева едва оцеля след тежка катастрофа

Бившият мъж на Елена Йончева се стабилизира след тежката катастрофа, която преживя преди около три седмици. Както „Уикенд” единствен съобщи, архитект Пламен Тодоров е бил пометен от тир на магистралата по пътя за Ямбол. След злополуката той изпаднал в кома, но за щастие, вече е изписан от болницата и се възстановява на морето. Компания му прави настоящата му приятелка Виктория. Запознати издават, че Пламен е заминал за родното Черноморие с гаджето си, за да се скрие от любопитните хорски погледи и да се стабилизира. Заради черепно-мозъчните травми от катастрофата той имал проблеми с говора и с храненето, краткосрочната му памет също пострадала – изобщо не си спомнял последните дни преди инцидента. Спътницата му Вики се отървала без физически увреждания, но психиката й все още била нестабилна. 28-годишната жена се грижела на Тодоров като за малко дете, но всички неприятности през последните месеци й идвали в повече. [caption id="attachment_166793" align="aligncenter" width="795"]Елена Йончева Снимка: ХотАрена[/caption] Архитектът е в много лоши отношения с бившата си жена Елена Йончева и не е известно дали тя изобщо се интересува от състоянието му. Евродепутатката отказва да коментира случая и не дава яснота по въпроса. Близки до Пламен твърдят, че Елена е заминала с 4-годишния им син Теодор за Брюксел и оттогава бащата на детето не го е виждал. Той се опитвал да организира срещи с момченцето, но Йончева секвала ентусиазма му още в зародиш. Тя измисляла какви ли не оправдания само за да отдалечи хлапето от татко му. По този начин искала да отмъсти на бившия за изневярата му. Елена и Пламен се разделиха преди половин година заради измяната му с доста по-младата Виктория. Тя месеци наред бе негова официална любовница, но с днешна дата вече живеят заедно и се опитват да запазят връзката си, въпреки изпитанията, на които са подложени. Тодоров се заканил пред познати, че ако Йончева продължава да крие детето, ще се стигне до съд и спор за родителските права. Катастрофата обаче осуетила плановете му да се консултира с адвокат и да заведе дело. Сега приоритет било здравето му и не му се занимавало със съдебни разправии. Близки до Елена предполагат, че тя може и да омекне след инцидента, който едва не коства живота на бившия й мъж, писа Уикенд.