юни 21, 2024

Бившият на Катрин Тасева бере душа заради COVID-19 (Националът Николай Щерев е в много тежко състояние в болница - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/bivshiyat-na-katrin-taseva-bere-dusha-zaradi-covid-19-nacionalat-nikolay-shterev-e-v-mnogo-tezhko-sastoyanie-v-bolnica-podrobnosti/160448 Kliuki.net
Бившият на Катрин Тасева бере душа заради COVID-19 (Националът Николай Щерев е в много тежко състояние в болница - Подробности)

Бившият на Катрин Тасева Николай Щерев е в критично състояние, лекарите се борят за живота му

Доскорошният национал по свободна борба Николай Щерев е в тежко състояние и на апаратно дишане във ВМА. Щерев е син на големия български състезател и треньор Симеон Щерев и бивш на гимнастичката Катрин Тасева. Двамата дори бяха сгодени, но в началото на тази година стана ясно, че са се разделили. Днес на брифинг премиерът Борисов съобщи, че са му докладвали, че синът на Симеон Щерев е зле. [caption id="attachment_166974" align="aligncenter" width="290"]Бившият на Катрин Тасева Снимка: Инстаграм[/caption] "Млади хора, спортисти. Сега точно ми докладваха, че синът на Симо Щерев е зле. По няколко седмици със симптоми си седят вкъщи, не се лекуват, не отиват в болница", заяви Борисов. Според информацията Николай Щерев е в тежко състояние вследствие на усложнение от COVID-19. Вчера му е направено вливане на плазма, но състоянието му остава критично.Освен сина на легендарния треньор по борба, и жена му Мария също е болна от COVID-19, но при нея няма такива усложнения. Щерев е носител на Златния пояс "Дан Колов" през 2011 година, като стана и държавен първенец в категория 125 килограма през 2018 г. Той даде положителна допинг проба за забранения препарат кардарин през декември миналата година. Получи 4-годишно наказание, което на практика сложи край на състезателната му кариера, пише gong.bg.