април 20, 2024

Бизнес раздели Елена Паришева и Ивелин Попов

https://kliuki.net/kliuki/biznes-razdeli-elena-parisheva-i-ivelin-popov/146466 Kliuki.net
Бизнес раздели Елена Паришева и Ивелин Попов

Елена Паришева и Ивелин Попов живеят разделени

Известното семейство Елена Паришева и Ивелин Попов ще живеят разделени и то не защото ги разделят любовни афери и изневери, а заради бизнес дела.

Футболистът е развързал кесията си и подарил на половинката си - фолк изпълнителката Елена, бар в самия център на столицата. Попов инвестирал в частен бизнес средствата си вместо да ги пръска подобно на своите колеги, които са прочути с пилеене на пари по моделки, фолк певици и плеймейтки. Ивелин предвидливо вложил средства отсега, за да има с какво да издържа домочадието си след време, когато вече не е футболист.

[caption id="attachment_91712" align="alignright" width="300"]Елена Паришева и Ивелин Попов живеят разделени Елена Паришева и Ивелин Попов живеят разделени[/caption]

От няколко месеца Елена Паришева живее в София, далеч от съпруга си, който е нападател на руския „Kyбaн” (Kpacнoдap). Изпълнителката на фолк парчета се е заела с не леката задача да управлява семейния бар. Заведението носи името „Kлyб 71” и това не е случайно. Попето играе в „Kyбaн”с номер 71.

Слуховете, които се носят из столицата са, че футболиста се охарчил с над 100 бона за елитното заведение. Ивелин Попов инвестирал парите си за да обнови бара и да му предаде по лъскав и моден фасон, тъй като не одобрил предишния му вид, научиха от hotarena.net.

Елена Паришева сериозно се е заела с новия проект и за разлика от своите колежки във фолка, които припечелват от пеене е решила да стане сериозна бизнес дама. Всеки божи ден тя ходи в заведението, наблюдава персонала и дори сама се включва в тяхната работа, споделят запознати. Не се срамува да сменя сервитьорите и дори кухненския персонал, изненадани са очевидци.

Елена и Ивелин са известни с това, че не парадират със стандарта си на живот и стоят далеч от медиите. Те се определят, като една напълно нормална семейна двойка , която инвестира средствата си в спокойствието на семейството си и в името на детето си. За разлика от другите, които пълнят страниците на жълтите медии с непрекъснати скандали, афери, разводи и живота им прилича на латиноамериканска сапунка.