март 29, 2024

Благо Георгиев остави тези сладурчета - не му ли е жал?!

https://kliuki.net/kliuki/blago-georgiev-ostavi-tezi-sladurcheta-ne-mu-li-e-zhal/144055 Kliuki.net
Благо Георгиев остави тези сладурчета - не му ли е жал?!

Благо Георгиев остави заради Биляна Евгениева двете си прекрасни сладурчета

Благо Георгиев остави заради Биляна Евгениева двете си прекрасни дечица.

Kliuki.net публикува снимки на разбитото семейство, след поредната изневяра на футболиста.

[caption id="attachment_73811" align="alignright" width="300"]Благо Георгиев Благо Георгиев остави двете си сладурчета - Йоана и Давид[/caption]

Този път жена му Христина Витанова няма намерение да преглъща прегрешението му.

Когато тя беше бременна, Благо Георгиев забърса Лияна. Гимнастичката искаше да говори с него, а той го увърташе и тя накрая си събра багажа. А после двамата се сдобриха, Благо обеща, че повече няма да я унижава по този начин.

И какво се оказа?!

[caption id="attachment_73812" align="alignleft" width="300"]Благо Георгиев Благо Георгиев не ти ли е жал да си разбиеш семейството, пишат му възмутени в нета[/caption]

Няколко години по-късно Христина е изправена пред същия проблем. Биляна Евгениева пък се изплю в лицето на Христо Сираков, с който съвсем скоро вдигна годеж. Събитието се превърна в светска новина номер 1, а Биляна се кълнеше колко е влюбена. Докато не срещна Благо Георгиев.

Тогава всичко се промени и Ицо Стоте манекенки за пръв път се озова в ситуацията на зарязан. Благо Георгиев пък явно не жали за малките си наследници – Йоана и Давид. Момченцето се роди през 2013-та, а той беше изключително щастлив от този факт.

Невероятните наследници на двойката са вечно усмихнати и безгрижи, без да съзнават какъв трус изживява отново майка им.

Тя самата била повече от категорична, че прошка се дава само веднъж, но някои подозират, че нищо чудно да клекне и да си го прибере, защото няма да може да се издържа сама. Ако го стори обаче, я очакват дни, в които все ще се налага да приема, че тя е на второ място за Благой.

Благо Георгиев въобще не мисли за последствията, на мястото на Христина повече няма да го погледна, хулят го в нета.

[gallery link="file" ids="73813,73814,73815"]