май 18, 2024

Благой Георгиев черпи с отровна риба за РД!

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-cherpi-s-otrovna-riba-za-rd/145721 Kliuki.net
Благой Георгиев черпи с отровна риба за РД!

Благой Георгиев пръсна луди пари, за да отбележи личния си празник в ДубайБлагой Георгиев съвсем му е отпуснал края покрай връзката си с Куини Алис

Благой Георгиев съвсем се изчанчи! Футболистът, който му е отпуснал края след раздялата си с Христина, втрещи всички с начина, по който реши да отпразнува рождения си ден. Джийзъса, който посрещна празника си в Дубай, в компанията на гаджето си Куини Алис и приятели, спретна леко стряскаща изненада за компанията си.

[caption id="attachment_87082" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев с Куини в Дубай Благой Георгиев с Куини в Дубай[/caption]

Футболистът избра да почерпи за празника си в едно от най-луксозните заведения в арабската страна, което се намира под водата и е във формата на аквариум. Дотук нищо чак толкова необичайно. Менюто обаче си беше само за смелчаци. И то буквално.

Мега луксозният ресторант е единственото място в региона, където се предлага един от най-големите деликатеси в целия свят - риба балон. Който деликатес съвсем буквално може да ви струва живота. Въпросната риба освен сред най-скъпите, е и сред най-отровните в целия свят. И приготвена не както трябва, е смъртоносна за консумиращия. Точно заради това всеки желаещ да опита от деликатеса преди това подписва декларация, че го прави на своя отговорност.

Този факт обаче не спря Благой Георгиев да почерпи приятелите и гаджето си именно с т.нар. суши-сашими. Само няколкото порции от деликатеса плюс алкохола стъпили на футболиста около десет бона, научиха от hotarena.net. Което обаче е нищо в сравнение с целия харч, който Джийзъса е пръснал по цялата почивка в екзотичната държава.

Очевидно въпреки, че стана на 33 години, Благой Георгиев продължава да се държи като тийнейджър. И да се чуди за какво по напред да пръсне парите си, коментират онлайн потребителите.

"Откакто се раздели с Христина съвсем му е отпуснал края", цъкат с език форумци.