декември 03, 2023

Благой Георгиев и Биляна Евгениева се целуват посред бял ден

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-i-bilyana-evgenieva-se-celuvat-posred-byal-den/144045 Kliuki.net
Благой Георгиев и Биляна Евгениева се целуват посред бял ден

Благой Георгиев и Биляна Евгениева се отдадоха на романтична почивка в южната ни съседка

Благой Георгиев и Биляна Евгениева заминаха за Гърция, за да се отдадат на спокойствие на любовта си. Както знаете, двамата завъртяха афера зад гърба на половинките си - гимнастичката Христина и бизнесмена Христо Сираков. И двамата прелюбодейци обаче отричат помежду им да има връзка и твърдят, че са само приятели.

[caption id="attachment_73748" align="alignleft" width="253"]Благой Георгиев и Биляна Евгениева в столична дискотека Благой Георгиев и Биляна Евгениева в столична дискотека[/caption]

Снимките обаче говорят друго. Папараците на Поверително от НЛ успяха да изловят Благой Георгиев и Биляна Евгениева малко преди София, най-вероятно на връщане от романтичния им воаяж. Двамата без притеснение се прегръщаха и целуваха на открито, до колата на футболиста. Дали пък вече не им е писнало да се крият и не са решили да покажат на всички, че са заедно, чудят се форумци.

Малко вероятно, като се има предвид, че малко след връщането си в София Благо Джийзъса се опита да излъже всички, обяснявайки, че жената с него била половинката му Христина. Само дето госпожицата от кадрите изобщо не изглежда като гимнастичката, видяха от Блясък.

Сега остава да видим как ще се развие любовната история между Благой Георгиев и Биляна Евгениева. И дали в един момент футболистът няма да се върне с подвита опашка при майката на двете си деца Христина. Както се е случвало винаги досега. От своя страна бившият на Биляна - бизнесменът Христо Сираков, заяви, че не иска и да чува за нея.

[gallery link="file" ids="73749,73750"]