май 18, 2024

Благой Георгиев и Есмер Омерова - по-влюбени от всякога (Първи общи снимки)

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-i-esmer-omerova-po-vlyubeni-ot-vsyakoga-parvi-obshti-snimki/146714 Kliuki.net
Благой Георгиев и Есмер Омерова - по-влюбени от всякога (Първи общи снимки)

Благой Георгиев и Есмер Омерова вече не крият любовта сиБлагой Георгиев и Есмер Омерова качиха първите си общи фотоси

Благой Георгиев и Есмер Омерова вече не крият любовта си. Макар за никого да не е тайна, че родният футболист заряза ученичката Куини Алис заради засуканата рускиня, двамата досега потвърждаваха само индиректно за чувствата си. Есмер качваше завоалирани снимки с послания към Джийзъса, който също й отвръщаше само с думи.

[caption id="attachment_93058" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев и Есмер Омерова вече не крият чувствата си Благой Георгиев и Есмер Омерова вече не крият чувствата си[/caption]

Изглежда обаче и на двамата играта на криеница им е писнала, тъй като публикуваха в профилите си в Инстаграм свои общи снимки, които не оставят съмнения за това каква всъщност е връзката им. Първи Благо качи снимка, на която той и Есмер се гледат влюбено в заведение и се усмихват един на друг. Малко след него и самата брюнетка публикува кадър, на който е седнала в новия си възлюбен, който я е прегърнал през кръста.

blagoi esmer1Повече от явно е, че Георгиев вече е прежалил 18-годишната Куини Алис, с която се позабавлява няколко месеца, а тя взе отношенията им за сериозни. Според запознати, футболистът е кръшкал поне два месеца на ученичката със засуканата Есмер, а Куини е набарала в телефона му палавите съобщения от рускинята. И незабавно е прекратила отношенията им, научиха от hotarena.net.

И макар повечето от онлайн потребителите да се радват на новата двойка, не липсват и скептиците, които са на мнение, че Есмер е просто поредната бройка в дългия списък завоевания на Благой Георгиев.

"Този просто си гради егото на база жените, с които спи, а те си мислят, че е влюбен в тях", коментират форумци. Дали и участта на Есмер ще е същата като на всички предишни бройки на Джийзъса, предстои да разберем.