декември 03, 2023

Благой Георгиев и Христина преди изневерите му - лудо влюбени (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-i-hristina-predi-izneverite-mu-ludo-vlyubeni-snimka/144137 Kliuki.net
Благой Георгиев и Христина преди изневерите му - лудо влюбени (Снимка)

Благой Георгиев и Христина не се откъсваха един от друг в началото на връзката си

Благой Георгиев и Христина са сред най-обсъжданите двойки в родното светско пространство. Изневерите на футболиста станаха пословични, както и търпението на бившата гимнастичка, която всеки път му прощава прегрешенията. А някога не беше така.

[caption id="attachment_76802" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев и Христина в началото на връзката им Благой Георгиев и Христина в началото на връзката им[/caption]

В началото на връзката си преди няколко години Благой Георгиев и Христина бяха лудо влюбени и буквално не се отлепяха един от друг. Един от близките приятели на Благо от Славия - бившия вратар на белия клуб Славчо Тошев разказва, че никога не е виждал колегата си толкова влюбен.

Любовта им беше толкова голяма, че Христина заряза състезателната си кариера на гимнастичка, за да последва любимия си в чужбина и да бъде до него. Футболистът пък изглеждаше, че най-накрая е срещнал жената, която да го накара да забрави шавливия си нрав.

За съжаление обаче идилията им трая твърде кратко. Футболистът не се оказа почитател на семейния уют и съвсем скоро започна отново да я кара по старому. Аферата му с Лияна, заради която остави бременната в осмия месец Христина, вече е пословична. Освен нея, футболистът прекара през леглото си цял куп знайни и незнайни търсачки на слава. Последната от които е Биляна Евгениева. Засега.

Убедете се  вие от снимката колко влюбени и щастливи бяха Благой Георгиев и Христина в началото на връзката им.