юли 13, 2024

Благой Георгиев остави децата и Христина без пари

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-ostavi-decata-i-hristina-bez-pari/144125 Kliuki.net
Благой Георгиев остави децата и Христина без пари

Благой Георгиев не дава никаква издръжка за малките, Христина моли за заеми

Благой Георгиев остави семейството си без пари! Уж набожният халф зарязал Христина да се оправя сама с разходите по двете им деца, докато той си джитка из София с разни златотърсачки. Близки до гимнастичката издават, че измамената жена била принудена да търси заеми, за да се погрижи за двете деца на двойката. Тъй като Благой Георгиев не им давал и пукната пара, научиха от Уикенд, цитирани от hotarena.net.

[caption id="attachment_76713" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев остави Христина без пари Благой Георгиев остави Христина без пари[/caption]

След като лъсна скандалната му изневяра с Биляна Евгениева, футболистът побърза да избяга от страната и се покри в Русия. Без да остави никакви пари на Христина, която останала тук с децата. Запознати издават, че бившата гимнастичка дори е започнала да си търси работа, макар никога през живота си да не е работила.

Тъй като се оказало, че вече не може да разчита и на палавата си половинка. Въпреки, че Благой Георгиев й се кълне, че за него семейството е над всичко и никога няма да ги остави с децата без пари, негови близки издават, че ситуацията при него не е никак розова.

Футболистът бил много зле финансово, след като от клубния му отбор Амкар му бавят парите заради контузии. Нощният му бар в Москва пък изобщо не вървял.