март 29, 2023

Благой Георгиев шашна с нова визия (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-shashna-s-nova-viziya-video/145406 Kliuki.net
Благой Георгиев шашна с нова визия (Видео)

Благой Георгиев се изчанчи тотално след раздялата си с Христина

Благой Георгиев сериозно прекалява в желанието си да бъде модерен и готин

Благой Георгиев се е смахнал тотално. Около това мнение се обединиха феновете, които видяха футболиста при прибирането му в България вчера. Джийзъса се завръща в родината, за да се възползва от почивката в клубния си отбор, но появата му на летището в София не предизвика особен възторг. Нещо повече, феновете, които разпознаха футболиста, бяха по-скоро в шок от вида му.

[caption id="attachment_85072" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев шашна с визия Благой Георгиев шашна с визия[/caption]

Благой Георгиев се беше дегизирал със странно подобие на горнище, част от което стоеше преметнато върху главата му. Най-вероятно става въпрос за някаква нова мода, тъй като е добре известно, че халфът винаги се е стремял да бъде в крак с последните модни тенденции. Това обаче не беше оценено от онлайн потребителите, даже напротив.

Голяма чат от тях се обединиха около мнението, че футболистът прилича повече на някоя кадъна, отколкото на секссимвол, за какъвто се има. Странната визия на звездата беше допълнена от тъмни очила, които съвсем го направих да изглежда нелепо.

Очевидно след раздялата си с Христина и покрай аферата си с тийнейджърката Куини, Благой Георгиев се е смахнал тотално, смеят се форумци. "Чуди се как да се прави на по-млад и по-готин, отколкото всъщност е", подсмихват се феновете. Действително, това далеч не е първата трансформация във вида на футболиста.

През годините Благой Георгиев редовно експериментираше с визията си, като по едно време дори беше станал пълно копие на Азис. Никога обаче не е имал толкова нелеп вид, колкото сега, шашнати са онлайн потребителите.

Вижте и вие във видеото как точно се появи футболистът на летище София и преценете сами дали модерността му е прекалена или не.