април 18, 2024

Благой Георгиев слагал рога на Златка и с Венцислава Тафкова

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-slagal-roga-na-zlatka-i-s-vencislava-tafkova/166418 Kliuki.net
Благой Георгиев слагал рога на Златка и с Венцислава Тафкова

Благой Георгиев е изневерявал под път и над път и на Златка Райкова, узна Kliuki.net.

Серийният женкар уж тръбеше, че плеймейтката е най-голямата му любов, а още докато са били заедно, той се е оглеждал за други. Сред тях е била и Венцислава Тафкова, която е носителка на титлата Мис България 2020.

Двамата с футболиста се засекли в столичен ннощен клуб още по времето, в което той го играеше лудо влюбен в Райкова. Въпреки това обаче Джийзъса незабавно налазил и миската и се опитал да я вкара в леглото си.

Запознати издават, че Тафкова притежава всички качества, които карат футболиста с и без това слаби ангели да загуби ума и дума. Млада е, няма 25 години, популярна и достатъчно наивна, за да му се върже на акъла. За неин късмет обаче, Тафкова го отрязала.

Това не обезверило Георгиев и той продължил да настоява за срещи с нея, но срещнал категоричен отказ. Заради което се пренасочил към богаташката наследница Поли, която чака петото му дете, ако се вярва на слуховете.

Самата Венцислава пък все по-често е забелязвана в компанията на друг виден столичен плейбой – Мартин Елвиса, който имаше афера с Емануела. И на която слагаше рога не веднъж и два пъти.