май 17, 2024

Благой Георгиев ударно манипулира сина си (Джизъса жегна бившата право в сърцето – Видео)

Благой Георгиев явно още не е преодолял изцяло раздялата си със Златка Райкова

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-udarno-manipulira-sina-si-dzhizasa-zhegna-bivshata-pravo-v-sarceto-video/167751 Kliuki.net
Благой Георгиев ударно манипулира сина си (Джизъса жегна бившата право в сърцето – Видео)

Макар да е уж щастливо женен, футболистът намери начин да се заяжда с бившата си. На всичкото отгоре той използва най-ценното, което остана от връзката им – детето. По повод рождения ден на малкия Благойчо Благой Георгиев намери начин да захапе жестоко Златка. Долната манипулация спрямо хлапето пролича в специално видео, посветено на празника.

В краткото клипче Джизъса пита сина си кого обича най-много. За ужас на Райкова, малкият отговаря сякаш съвсем естествено: “Тати!”. Доколко реакцията му не е предварително изтренирана, засега остава мистерия. Факт е обаче, че Благой Георгиев грубо унижи майката на последното си дете.

По всичко личи, че идеята на видеото е точно такава – да нарани безкрайно Златка Райкова. Гаврата с хлапето дори не подлежи на коментар – децата не бива да бъдат принуждавани да избират между двамата си родители. Самата моделка пък се похвали с празненство по случай рождения ден на Благойчо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blagoy G. (@blagoycho___g)

Съвсем очаквано таткото липсваше от разкошните кадри. За сметка на това новият на русокоската стоеше плътно до нея и явно го играеше втори баща на рожденика. Е, отношения всякакви. По-важното е детето да не става обект на долни манипулации. Дано Джизъса се съобрази с елементарните закони поне на морала!