март 28, 2024

Благой Георгиев забил Куини, когато била непълнолетна?

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-zabil-kuini-kogato-bila-nepalnoletna/145685 Kliuki.net
Благой Георгиев забил Куини, когато била непълнолетна?

Благой Георгиев е с ученичката от доста време, но са крили връзката сиБлагой Георгиев е забил новата си когато все още е нямала 18 години

Благой Георгиев е забил Куини когато е била непълнолетна! Според запознат с връзката на влюбените, те са започнали отношенията си преди много повече време, отколкото се тиражира в медиите. Двамата обаче нарочно пазили всичко в тайна, за да не стане скандал.

[caption id="attachment_86815" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев забил Куини когато е била малолетна Благой Георгиев забил Куини когато е била малолетна[/caption]

Който неминуемо би последвал, тъй като се оказа, че Благой Георгиев е бил с Куини Алис още когато тя не е имала 18 години. А предвид факта, че самият футболист е над 30-годишен, подобни отношения са най-малкото не съвсем морални. Затова те решили да изчакат докато Куини навърши пълнолетие и едва тогава да обявят публично, че са заедно.

По този начин, въпреки, че предизвикаха подигравки заради прекалено голямата разлика във възрастта си, Джийзъса поне не попада под ударите на закона, задето спи с непълнолетна, разсъждават форумци.

Благой ГеоргиевНещо повече, двамата не само, че са от доста време заедно, ами дори са били в Дубай преди време. И ваканцията, от която сега усърдно постват снимките, не е първата им. Оказа се, че влюбените вече са били в екзотичната страна. Тъй като Куини е била непълнолетна обаче, са запазили пътуването си в тайна.

Както знаете, преди няколко месеца се появи новина, че Благой Георгиев е в Дубай с жена, която изумително прилича на Христина. Тогава по медиите тръгна слухът, че двамата дават последен шанс на връзката си и затова са се отправили на романтичен вояж.

Според близки до футболиста обаче въпросната жена изобщо не е била гимнастичката, а Куини. Която отдалеч действително може да бъде объркана с Витанова. "Благо я е крил тогава, защото е била малолетна", категорични са форумци.