октомври 01, 2023

Благой Георгиев забрави Христина, заби невръстно маце (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-zabravi-hristina-zabi-nevrastno-mace-snimki/145125 Kliuki.net
Благой Георгиев забрави Христина, заби невръстно маце (Снимки)

Благой Георгиев се уреди с девойка, навършила 18 буквално преди дни

Благой Георгиев изобщо не страда след раздялата с майката на двете си деца

Благой Георгиев изобщо не страда от раздялата с майката на децата си Христина. Футболистът сложи рога на гимнастичката и то не един път, но явно ни най-малко не чувства угризения за стореното от него. Дори напротив. След като се позабавлява с Биляна Евгениева, развали годежа й с Христо Сираков, и я захвърли, футболистът се насочи към нови завоевания.

[caption id="attachment_83235" align="alignright" width="300"]Новата на Благой Георгиев Новата на Благой Георгиев[/caption]

Последното маце, с което движи обаче бие всички рекорди. Госпожицата, че е красива, спор няма. Само дето е и невръстна. Новата тръпка на Благой Георгиев е навършила 18 години преди точно два дена. Която я прави леко невръстна, особено на фона на неговите почти 33 години. Това обаче ни най-малко не смущава футболната звезда.

Лично Благой Георгиев публикува видео, в което се вижда, че двамата с момичето се возят в автомобила му и очевидно се забавляват повече от добре. Футболистът дори не си направи труда да скрие самоличността на девойката и я тагна в клипчето си. Псевдонимът й е Куини-Алис Николова и преди две години е участвала в конкурс на Визаж за лице на месеца за април 2012.

Тогава младата госпожица е била дори още по-малка - на 15 навършени години, научиха от hotarena.net. За известно време Куини-Алис е заработвала като модел на дрехи в сайт за онлайн пазаруване, който обаче не е добил особена популярност. Дали между нея и Благой Георгиев има връзка или двамата са просто добри приятели, само времето ще покаже.

Факт е обаче, че футболистът рядко поддържа само приятелски отношения с представителките на нежния пол. Особено ако са красиви. Точно това му коства и връзката с Христина, на която й писна от постоянните му похождения. Гимнастичката дълго време търпя в името на двете им деца, но най-накрая не издържа и си събра багажа.

Благой Георгиев Благой Георгиев Благой Георгиев