април 25, 2024

Благой Георгиев заряза децата си на Бъдни вечер, за да е с Куини (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-zaryaza-decata-si-na-badni-vecher-za-da-e-s-kuini-snimki/145737 Kliuki.net
Благой Георгиев заряза децата си на Бъдни вечер, за да е с Куини (Снимки)

Благой Георгиев запозна Куини Алис с родителите сиБлагой Георгиев прекара семейния празник без децата си

Благой Георгиев заряза децата си навръх Бъдни вечер, за да бъде с гаджето си Куини Алис. Футболистът прекара светлия семеен празник с родителите и младото си гадже. Всъщност именно вечерта преди Рождество Христово стана повод звездата да представи новата си половинка на майка си и баща си.

blago i kuiniДотук нищо лошо, даже напротив. Изглежда отношенията между Благой Георгиев и Куини Алис са повече от сериозни, щом футболистът е предприел стъпката да я срещне с родителите си. И то на най-семейния празник. Къде обаче в картинката са двете деца на звездата? И защо не са с него именно на семейната вечеря на Бъдни вечер, питат се онлайн потребителите.

[caption id="attachment_87173" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев със семейството си Благой Георгиев със семейството си[/caption]

Отговорът е повече от очевиден. Явно малките Давид и Йоана са били с майка си Христина, която, както добре знаете, не е в особено добри отношения с татко им след раздялата им. Публична тайна е, че гимнастичката е бясна заради аферата на Джийзъса с ученичката Куини. И му е забранила да се вижда с децата, особено когато Куини е наоколо.

Точно заради това гимнастичката не дала и дума да се издума да пусне децата си да празнуват в присъствието на ученичката, издават запознати, научиха от hotarena.net.

Благой Георгиев пък отказал да се поддаде на провокациите на бившата си и предпочел компанията на новата си половинка пред тази на децата си. Така двамата посрещнали Рождество Христово в компанията единствено на родителите на футболиста. Които на практика са отгледали децата му, коментират възмутено форумци.