май 18, 2024

Благой Георгиев заряза Куини (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-zaryaza-kuini-snimki/145763 Kliuki.net
Благой Георгиев заряза Куини (Снимки)

Благой Георгиев се отегчи от невръстната си половинкаБлагой Георгиев отказа да води Куини със себе си по купони

Благой Георгиев заряза Куини Алис! Дали в отношенията им е настъпил окончателен разрив или става въпрос за моментна драма, можем само да гадаем. Факт е обаче, че откакто оповести връзката си с ученичката, Благой Георгиев за пръв път се появява в нощно заведение без нея.

[caption id="attachment_87353" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев купонясва без Куини Благой Георгиев купонясва без Куини[/caption]

Това се случи преди няколко вечери, когато футболистът беше забелязан заедно със свои авери да нахълтва в столично заведение. Без Куини да го придружава. Нещо, което не се е случвало досега. Както знаете, влюбените имат малко време да бъдат заедно, тъй като Джийзъса рита в чужбина, а Куини все още ходи на училище тук, в България.

Затова двамата използват всяка свободна минута, когато Благо си е в родината, за да са неотлъчно заедно. Точно затова липсата на ученичката изуми всички гости в заведението. И ги накара да се съмняват, че между нея и половинката й е настъпил разрив.

Съмненията им се засилиха и от поведението на Благой Георгиев. Който цяла вечер се държал досущ като ерген - не спрял да закача по-засуканите девойки и сервитьорки наоколо, видяха от Hotarena.net. "Нормално, той при жената, която му роди две деца не стоя мирен, че при тази малката ли ще се кротне", коментират онлайн потребителите.

Които се обединяват около мнението, че Куини трябва да зареже гаджето си възможно най-скоро, за да не се окаже и тя в позицията на Христина - зарязана вкъщи, търпяща хойканията на неверния футболист.

Разбира се, напълно възможно е Куини просто да е оставила Благо да се забавлява по мъжки и затова да не е излязла с него. А както се вижда от снимките, Джийзъса се справя повече от добре със задачата да му е хубаво без гаджето му.

Благой Георгиев Благой Георгиев