март 29, 2024

Благой и Христина изоставиха децата си навръх Нова година (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-i-hristina-izostaviha-decata-si-navrah-nova-godina-snimki/145798 Kliuki.net
Благой и Христина изоставиха децата си навръх Нова година (Снимки)

Благой и Христина не счетоха за нужно да бъдат с децата си на празникаБлагой и Христина се забавляват без децата си навръх Нова година

Благой и Христина зарязаха децата си навръх Нова година. Двамата предпочетоха да празнуват без наследниците си, които най-вероятно са били оставени на грижите на баби и дядовци, докато родителите им си гледат кефа. По отделно, разбира се.

[caption id="attachment_87550" align="alignright" width="300"]Благой и Христина Благой и Куини на Боровец[/caption]

Футболистът предпочете да отдъхне на Боровец, заедно с половинката си Куини Алис. Двамата се забавляваха като се отдадоха на каране на ски. Любопитното е, че компания им правеше по-малката сестра на Куини, видяха от Hotarena.net. Момичето доста често е забелязвано заедно с кака си и звездния й възлюбен, а онлайн потребителите са категорични, че малката след ншкош и друга година ще засенчи сестра си по хубост.

И докато Джийзъса се забавлява на ски в родината, бившата му половинка Христина Витанова също не си губи времето. Гимнастичката замина на почивка в Маями, за да се скрие от студа в родината. Случайно или не, зарязаната Витанова пусна своя снимка по бански (и силикони) буквално минути след като бившият й се изфука с кадрите с Куини.

[caption id="attachment_87551" align="alignleft" width="300"]Благой и Христина Докато Христина се пече в Маями[/caption]

Очевидно Благой и Христина не са спрели да се надпреварват на кого по не му пука от края на връзката им. Лошото е, че от цялата работа страдат най-много децата на бившата двойка. Малките Давид и Йоана почти не прекарват време с баща си, тъй като гимнастичката му забрани да вижда децата си, за да му отмъсти за връзката с Куини Алис.

В същото време и тя самата не се спира да обикаля напред назад, без малчуганите. На които им се налага да търпят тежката раздяла и удари под кръста на майка си и баща си.