май 26, 2024

Благой и Христина разделени много преди Биляна

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-i-hristina-razdeleni-mnogo-predi-bilyana/144181 Kliuki.net
Благой и Христина разделени много преди Биляна

Благой и Христина не са заедно от месеци, на гимнастичката й писнало от изневерите му

Благой и Христина са разделени много преди да лъсне скандалната му афера с Биляна Евгениева. Приятелки на гимнастичката издават, че тя го изгонила от общия им дом много преди тази случка. Причината? Друга изневяра, поредната на неверника.

[caption id="attachment_77094" align="alignleft" width="300"]Благой и Христина са разделени от месеци Благой и Христина са разделени от месеци[/caption]

Много преди папараците да изловят футболиста да се натиска с бившата годеница на Христо Сираков, Христина научила, че благоверният й отново й слага рога. Това се случило малко преди ежегодната почивка на Благой и Христина в Дубай. Този път обаче на измамената жена й писнало и тя казала на Джийзъса да си събира багажа и да се изнася. Това е и причината ритнитопковецът да замине сам в екзотичната държава.

Снимките с Биляна излезли едва няколко седмици след раздялата. И съвсем затвърдили убеждението на гимнастичката, че е взела правилното решение като изхвърли неверника, предават от hotarena.net.

Това е и причината Благой да не се притеснява да флиртува така открито с Евгениева. Просто е знаел, че вече е свободен мъж и няма от кого да се крие. И съвсем го е ударил на ергенски живот, коментират негови близки.