март 29, 2024

Близнаците на Ася Капчикова чукнаха 2 годинки (Плеймейтката им спретна пищно парти – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/bliznacite-na-asya-kapchikova-chuknaha-2-godinki-pleymeytkata-im-spretna-pishtno-parti-snimki/166600 Kliuki.net
Близнаците на Ася Капчикова чукнаха 2 годинки (Плеймейтката им спретна пищно парти – Снимки)

Близнаците на Ася Капчикова отпразнуваха достолепните си две годинки

И както подобава на изключителен семеен празник, гордата им родителка успя да им организира пищно парти. За да бъде купонът на макс, Ася Капчикова бе избрала да се довери на специалисти, поне що се отнася до украсата.

Близнаците на Ася Капчикова чукнаха 2 годинки (Плеймейтката им спретна пищно парти – Снимки)
Честит рожден ден!

Децата в случая като че ли не попаднаха в акцента на последната ѝ публикация в Инстаграм и сякаш по-важна бе благодарността към хората, които се бяха погрижили за всичко останало. Така или иначе близнаците на плеймейтката навършиха цели две години и майка им не пропусна възможността да им спретне тържество.

Близнаците на Ася Капчикова чукнаха 2 годинки (Плеймейтката им спретна пищно парти – Снимки) - Снимка 2
Децата на Ася Капчикова рядко се появяват в мрежата

Ивиан и Ианик “остаряха” в присъствието на типичното за момчетата синьо, а по всичко личи, че са имали и добра компания. Макар Капчикова упорито да продължава да ги крие от общественото внимание, все пак поводът бе достатъчно важен и тя открехна завесата към личния си живот. Съвсем мъничко.

Близнаците на Ася Капчикова чукнаха 2 годинки (Плеймейтката им спретна пищно парти – Снимки) - Снимка 3
Плеймейтката все пак показва понякога наследниците си

По думите ѝ празникът е минал прекрасно и съвсем не е необходимо да споделяме всичко с всички останали, за да се запомни. Така Ася за пореден път отсвири феновете си в мрежата и на практика им спести всички любопитни подробности. Предвид маниера ѝ на присъствие в социалните мрежи може би много скоро все пак ще покаже и щастливите си рожденици.