април 24, 2024

Блонди Бенет е Жива кукла номер 1! Хипнотизира се да е празноглава (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/blondi-benet-e-zhiva-kukla-nomer-1-hipnotizira-se-da-e-praznoglava-snimki/142701 Kliuki.net
Блонди Бенет е Жива кукла номер 1! Хипнотизира се да е празноглава (СНИМКИ)

Блонди Бенет е Жива кукла номер 1 – тя не само се оперира да добие тази визия, но дори се подлага на хипноза, за да е празноглава

 

Блонди Бенет е Жива кукла номер 1!

След множество операции, на които се е подложила, тя определено бие конкурентките си по визия, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_62456" align="alignright" width="300"]Блонди Бенет е Жива кукла номер 1 - тя дори се хипнотизира, за да е празноглава Блонди Бенет е Жива кукла номер 1 - тя дори се хипнотизира, за да е празноглава[/caption]

Русото Барби несъмнено е вманиачена по резултатите в огледалото и затова се подлага непрекъснато на корекции, които да я доближат до този образ.

А още по-безумното е, че е решила как има нужда от хипноза, за да се превърне в празноглава красавица.

[caption id="attachment_62457" align="alignleft" width="300"]Блонди Бенет мисли само как да пазарува и да се грижи за визията си Блонди Бенет мисли само как да пазарува и да се грижи за визията си[/caption]

И го направила, писа изданието vesti.bg. Всяка седмица Блонди Бенет ходи при специалист, който й помага да оглупее до такава степен, че да е напълно безгрижна, да се занимава само с покупки за себе си.

„Всеки мечтае за такъв живот, по цял ден да се скита по магазините и да се грижи за външния си вид”, клати глава мъдро Живата кукла. Тя вече имала случаи, в които се убедила, че терапията й върши работа.

Отишла на аеропорта да посреща свои познати и объркала терминала на пристигащи със заминаващи. Вече изтрила от паметта си и коя е родната къща на майка й, където е живяла като дете. Блонди Бенет е на 38 години и въпреки, че не е в първа младост, тя гордо позира с постижението си.

Силикон в деколтето, ботокс и филъри в устните, изкуствена коса, много грим и жестоки диети е само част от тунинга на Блонди Бенет.

Сега, когато тя се е превърнала в сто процентова блондинка, неспособна да мисли, американката е повече от доволна от съдбата си. В крайна сметка важното е да имаш цел, а като се стремиш към нея, правиш всякакви жертви.

Идеалният пример в това отношение е Блонди Бенет

[gallery link="file" ids="62458,62459,62460"]