април 02, 2023

Боби Ръгбиста от Биг Брадър смени Лиляна със силиконова кукла (Снимки на новата му)

https://kliuki.net/kliuki/bobi-ragbista-ot-big-bradar-smeni-lilyana-sas-silikonova-kukla-snimki-na-novata-mu/142311 Kliuki.net
Боби Ръгбиста от Биг Брадър смени Лиляна със силиконова кукла (Снимки на новата му)

Новата половинка на ръгбиста е същинска ходеща реклама на пластичната хирургия, ужасени са феновете

Връзката между Лиляна, която в момента се подвизава като репортерка в "Поверително от "НЛ" и Борислав, с когото се загаджиха в един от сезоните на Биг Брадър, дълго време вълнуваше феновете. Двамата обаче се разделиха, а по всичко личи, че Боби Ръгбиста вече е намерил заместничка на Лилито.

[caption id="attachment_59821" align="alignright" width="300"]Феновете не харесаха новата на Боби Ръгбиста Феновете не харесаха новата на Боби Ръгбиста[/caption]

Новата на звездата се казва Милена, а сравнението между нея и бившата половинка на бившия съквартирант беше неизбежно. За ужас на Борислав обаче сравненията изобщо не са в полза на новата му. Онлайн потребителите останаха втрещени от визията на Милена, която прилича по-скоро на пластмасова кукла отколкото на жена от плът от кръв по думите им.

[caption id="attachment_59822" align="alignleft" width="300"]Бившата на Боби Лиляна Бившата на Боби Лиляна[/caption]

"Мале, какъв е този кошмар! И Лиляна не е кой знае колко красива, ама сравнена с тази е направо Мис Свят!", втрещени са форумци. Действително, госпожата е същинска ходеща реклама на пластичната хирургия, ужасени са феновете. Само от вида й на снимките специалистите са категорични, че Милена има корекции в скулите и устните, при това в неуствест. Покритото й с татуировки тяло също не се хареса на почитателите.

Изглежда обаче това не притеснява ни най-малко Борислав, който твърди, че в лицето на Милена е срещнал жената на живота си.

[gallery link="file" columns="4" ids="59823,59824,59825,59826,59827,59828,59829"]