September 24, 2024

Болната Кейт сияе с по-светла коса, Уилям се пусна с набола брада (Вижте последната поява на принца и принцесата на Уелс – Снимки)

Въпреки очакванията на поданиците Кейт и Уилям не се появиха на закриването на Олимпийските игри, а пуснаха видео

https://kliuki.net/kliuki/bolnata-keyt-siyae-s-po-svetla-kosa-uilyam-se-pusna-s-nabola-brada-vizhte-poslednata-poyava-na-princa-i-princesata-na-uels-snimki/228513 Kliuki.net
Болната Кейт сияе с по-светла коса, Уилям се пусна с набола брада (Вижте последната поява на принца и принцесата на Уелс – Снимки)

Феновете и хейтърите на кралското семейство изглежда вече са се примирили с факта, че принцесата на Уелс няма да се появява публично дълго време. Кейт все още е на химиотерапия. Между другото принц Уилям напоследък също не радва публиката с изявите си. След като Чарлз III успешно завърши първия си курс на лечение от рак и възобнови почти пълните си задължения, престолонаследникът успя да си отдъхне малко и най-накрая да се погрижи за семейството и личните си дела.

Вярно, преди няколко седмици започнаха да се разпространяват слухове, че уелсецът все пак може да се появи на закриването на Олимпийските игри през 2024 г., които се проведоха в Париж. Но очевидно нито Уилям, нито особено Кейт, бяха готови за полета. На закриването на игрите обаче те записаха кратко видео заедно с други звезди. В него знаменитости поздравиха членове на британския олимпийски отбор (а, Англия зае девето място в общото класиране по медали).

В краткия клип Кейт каза: "От всички нас, които гледахме мача у дома, поздравления за отбора на Великобритания." Уилям, облечен с официална синя фланелка на Team GB, добави накратко: „Браво на Team GB, вие сте вдъхновение за всички нас.“

Феновете отбелязаха, че Кейт изглежда доста свежа и буквално сияе. Вярно е, че някои бяха объркани от факта, че принцесата се появява в един и същ пуловер във всички последни видеоклипове, като се започне с официалното обявяване на ужасната диагноза. Въпреки това е твърде рано да се изграждат теории на конспирацията: Мидълтън е известна със страстта си към устойчивата и екологична мода и носи любимите си неща от няколко години.

Но появата на Уилям изненада интернет потребителите. Принцът реши да промени имиджа си и да отгледа не някаква  двудневна растителност на лицето, а почти истинска брада. Чудим  се каква е причината за това? Спокойни сте у дома или искате да изглеждате като истински мачо? Или може би нещо се случва в живота престолонаследника, поради което той няма време да се обръсне дори преди да запише официално видео?

Източник:Wday.ru