май 18, 2024

Бомба в клюки.нет: И дъщерята и синът на Кобрата заченати ин витро (Тервел е донор на материала за процедурата)

И двамата наследника на Кубрат са плод на ин витро процедура, но най-шокиращото е, че брат му е донор

https://kliuki.net/bg-kliuki/bomba-v-klyukinet-i-dashteryata-i-sinat-na-kobrata-zachenati-in-vitro-tervel-e-donor-na-materiala-za-procedurata/222585 Kliuki.net
Бомба в клюки.нет: И дъщерята и синът на Кобрата заченати ин витро (Тервел е донор на материала за процедурата)

Разбра се защо Кубрат Пулев скри раждането на дъщеря си и сина си. С които го дари 33-годшната му жена Розали Петрова. Всички подозираха някаква тайна в зачеването на сестрата и брат й. Но истината най-накрая лъсна.

Отлично информирани източници, близки до шампиона боксьор разкриха цялата тайна около зачеването на момиченцето и братчето му. В случая с Кубрат по-шокиращото е, че брат му Тервел се е съгласил да даде биологичен материал за процедурата. Тъй като самия Кубрат имал някакви проблеми със сперматозоидите  те били негодни за зачеване. Така, за да има деца се наложило на Тервел да го спаси и да му помогне. И вследствие на успешните опити на бял свят се появиха дъщеричката Христина и сина  Спартак на големия шампион.

Самата Розали също отначало била против, но в крайна сметка се навила на процедурата и накрая родила дечицата.

За подобен проблем е намеквала и бившата на Кобрата – Андреа. Преди 3 години тя спомена, че с боксьора много пъти са се пробвали да имат дете. Но нито веднъж не се случило. Не успели да имат потомство и след ин витро процедура.

Източник: Лупа.бг