май 17, 2024

Бони проговори за краха на приятелството й със Софи Маринова

Изпълнителката на „Клада от страст“ твърди, че е давала последните си пари на Софи, защото имала нужда от тях

https://kliuki.net/kliuki/boni-progovori-za-kraha-na-priyatelstvoto-y-sas-sofi-marinova/222467 Kliuki.net
Бони проговори за краха на приятелството й със Софи Маринова

От известно време насам конфликтът между Бони и Софи Маринова тресе чалга бранша и е основна тема на разговор. Всеизвестен е фактът, че и двете певици са от ромски произход и са толкоз близки приятелки, че са като сестри. Така и не става ясно обаче кога и защо отношенията им, са се променили.

 

По всяка вероятност дори нямаше да се разбере, че двете са скарани, ако не се бе появил клип от тържество, на който ясно се вижда как Бони пренебрегва музикален поздрав от колежката си. Изпълнителката на „Клада от страст“ отбеляза, че видеото, което е предизвикало негативни настроения, е било пуснато от пиарът на Софи Маринова, което пък я наранило допълнително.

 

Въпросният клип е заснет на купон по повод ромската Василица. Певиците били поканени от съпруга на тяхна колежка. От клипа е видно, че докато извисява глас, Софи Маринова отива до маса, на която са седнали Мис България 1998 г. – Наталия Гуркова, Бони и др.

Софи първо поздравява миската, след което и колежката си, която обаче е забила поглед в телефона си.

На поздрава: „Бони, за много години!“, изречен от Софи, Бони дори не си прави труда да я погледне, а само махва ръка, сякаш й е досадно и има по-важни неща за вършене в момента.

„Да сте ми живи и здрави“, допълва ромската перла, преди да напусне създалата се неловка ситуация.

 

По време на изява през март, Бони изтъкна, че направеният от нея жест не бил към Софи, а към познат, който бил застанал до нея и викал името й. Тъй като Бони била заета с телефона си, махнала с ръка да не я занимава точно в този момент.

 

Тези дни в подкаста на Ивка Бейбе, Бони заяви, че гледала телефона си, тъй като имала нещо много важно и побърза да уточни, че е друга причината, поради която не е приела поздрава от колежката си.

„Ако действително Софи е имала нужда да ме види, би могла да пристъпи още две крачки и да каже: Абе, Бонче, гледаш си в телефона. Как си?“.

Факт е обаче, че този вариант изглежда трудно осъществим най-малко заради това, че Софи се изявява на тържество с много гости и за да изрече всички тези думи, ще трябва да прекъсне песента. 

 

Бони обаче не крие, че е много обидена на Софи. Макар да не казва причината, не пропусна да изтъкне, че много я обичала и през годините е направила много за нея. През 20-те години, в които явно са били приятелки, Бони си давала и последните пари на Софи, защото имала нужда.

 

Не пропусна да изтъкне и факта, че дъщеря й Михаела е учила за двама, за да помага на Лоренцо в училище. Бони дори подчерта, че често отменяла приятелката си в грижите за сина й. От малък гледала Лоренцо така, както дъщеря й.

И макар категорично да отказва да разкрие причината за разваленото приятелство, Бони посочва, че няма лоши намерения и чувства към Софи и не таи злоба и завист към нея, както многократно се е коментирало.

В крайна сметка изрази надежда, че както се е случвало да й звъни в трудни ситуации, за да я увери в подкрепата си, така и Софи може да й върне жеста.

„Ако не се е самозабравила, че сме приятелки и колежки, даже като сестри, може да ми звънне да изчистим нещата, въпреки че аз не съм ги причинила. Тя много добре знае…“, заяви Бони.

 

Посочва, че е обидена и от начина, по който разклатената им дружба е станала обществено достояние, визирайки факта, че именно пиарът на Софи е пуснал видеото с пропуснатия от Бони поздрав в социалната мрежа и дори написал: „Да видиш уважение“.

 

Твърди, че не се сърди и допълва, че ако той или тя, са имали нужда от това, няма проблем. Не мисли, че е хубаво да се създават подобни интриги и е безсмислено… „Абе, циганка съм, но циганските номера не ги обичам… Не обичам интригите. Всичките ми приятели знаят, че не съм фалшива и съм искрена. Дори и тя знае!“. 

 

Не пропусна разбира се и да припомни, че е доказвала приятелството си със Софи в продължение на две десетилетия и е била предана и чистосърдечна.

Твърди, че винаги е прощавала и е била добронамерена, каквито и грешки да е правила Софи, защото в приятелството не бива да има предателство, кражби, задкулисие и фалшивост.

 

На този етап няма реакция на думите на Бони от страна на приятелката й Софи Маринова.

Мълвата в бранша носи, че гласовитата певица, която винаги е страняла от интриги, скандали и разправии, отказвала да влиза в конфликт с Бони и никога не би си позволила да каже лоша дума за нея или за когото и да било.

Източник: Уикенд