септември 28, 2023

Бориса и Андрей с кошмарна почивка на Мавриций - ето защо

https://kliuki.net/kliuki/borisa-i-andrey-s-koshmarna-pochivka-na-mavriciy-eto-zashto/146391 Kliuki.net
Бориса и Андрей с кошмарна почивка на Мавриций - ето защо

Бориса и Андрей преживяха кофти моменти по време на почивката си

Бориса и Андрей още не могат да забравят кошмарните си преживявания по време на почивката на екзотичния остров Мавриций. Всичко започнало добре, лудо влюбеният в Бориса Андрей като принца от приказките сбъдвал всичките й желания. И изведнъж екзотичната африканска храна помрачила щастието на влюбените гълъбчета. Дали лакомията й изиграла лоша шега или специфичната кухня не понесла на красавицата, но тя се натровила жестоко, споделят запознати. И била принудена няколко дни да пази стаята.

[caption id="attachment_91328" align="alignleft" width="300"]Бориса и Андрей с кофти почивка на Мавриций Бориса и Андрей с кофти почивка на Мавриций[/caption]

Явно моделката не е била особено предпазлива, не се е съобразила с факта, че в гореща Африка храната, продуктите се продават на открито, направо на улицата и всякакви гадинки на воля кацат по тях и ги „дегустират”.

Все пак влюбеният Андрей успява да я вдигне от леглото, осигурявайки й най-добрите медицински грижи и лекарства.

И приказката на острова продължила. Незабравимо, но вече с хубави емоции и преживявания. Това се вижда от снимките, пуснати от Бориса в социалната мрежа, видяха от hotarena.net.

Дали обаче приказката между двамата продължава и след екзотичните преживявния на райския остров? Засега Бориса с пълни шепи гребе от споходилото я щастие и... от парите на Андрей. Слуховете говорят, че го води към фалит, че ни й пука, че той има финансови проблеми и продължава да е с него, защото иска да го използва за да сбъдне мечтите й за телевизионна кариера. А й благодарение на опосума, популярността на амбициозната госпожица расте. Близки до красавицата споделят, че тя прави всичко възможно, за да го задържи. Дори прибягва до нови пластични интервенции по себе си, разбира се финансирани от Андрей. За меркантилната красавица външният вид е най-важната и най-лесната вратичка към успеха.

И може би е права, след като успя да оплете Андрей в мрежите си и то след като е бил с две красиви, но и интелигентни жени, чаровните Надя и Даниела.

Бориса Тютюнджиева / Участник в Къртицата 2 by dark_angel_98