октомври 01, 2023

Бориса и Андрей скъсаха заради ревността й

https://kliuki.net/kliuki/borisa-i-andrey-skasaha-zaradi-revnostta-y/145183 Kliuki.net
Бориса и Андрей скъсаха заради ревността й

Бориса и Андрей изкараха заедно едва няколко месеца

Бориса и Андрей са се разделили заради ужасния нрав на самозабравилата се моделка

Бориса и Андрей скъсаха почти толкова бързо, колкото се и загаджиха. Двамата сложиха край на отношенията си само няколко месеца след като стана ясно, че са двойка. Очевидно обаче и имащата се за голяма работа моделка не е успяла да се справи с трудния характер на продуцента и водещ. Който държи изключително много на свободата си.

[caption id="attachment_83594" align="alignright" width="300"]Ревност съсипа връзката на Бориса и Андрей Ревност съсипа връзката на Бориса и Андрей[/caption]

Именно това е причината първият му и единствен до момента брак със сръбкинята Даниела да се разпадне. Очевидно обаче Тютюнджиева не си е взела поука от съдбата на блондинката и също се пробвала да върти женски номерца на очилатия водещ.

В началото всичко между Бориса и Андрей било като в приказките. Участничката в Къртицата се правела на широко скроена и уж приемала да не държи сметка на гаджето си. В един момент обаче чепатият й нрав се показал, още повече, че след "Къртицата" самочувствието на брюнетката скочило до небето.

Бившата на Ники Михайлов си повярвала толкова много, че е уникална, че съвсем си вирнала носа до немай къде си, научиха от Hotarena.net. "Как й търпя лиготиите толкова време просто, добре че накрая му писна", коментират близките до опосума.

Моделката започнала да държи сметка на половинката си къде излиза и какво прави без нея, което никак не се понравило на Андрей, който по принцип не обича проявите на ревност и чувство за собственост. Доказателство за краха на отношенията им е и 24-ят рожден ден на Бориса, на който Андрей не беше поканен.

Не само той обаче липсваше от празника на госпожицата. Уж близките приятели на Тютюнджиева от Къртицата - Емил и Христина Русеви, Емил Каменов и Костя също не бяха сред присъстващите на партито. Запознати издават, че Бориса дотолкова се била надула след шоуто, че на всички им писнало от поведението й на примадона и я отсвирили тотално.