май 03, 2024

Бориса преди в още стари снимки! Като фолк певица е!

https://kliuki.net/kliuki/borisa-predi-v-oshte-stari-snimki-kato-folk-pevica-e/143189 Kliuki.net
 Бориса преди в още стари снимки! Като фолк певица е!

Бориса преди е като фолк певица, поне в определен период от живота си

Бориса преди е имала период и на фолк певица – не, не е пяла, но е изглеждала досущ като такава, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_66339" align="alignright" width="300"]Бориса преди - като фолк певица е, нали?! Бориса преди - като фолк певица е, нали?![/caption]

Снимките, които имате възможност да зърнете само тук, са достатъчно показателни за визията на Бориса Тютюнджиева.

Моделката, която сега участва в Къртицата, е направила всичко, за да потули тези следи от миналото. Въпреки усилията й, съвсем не й се е получило и компроматните фотоси лъснаха на бял свят. Бориса преди е неузнаваема!

Русата й проскубана коса, ефектният, но прекален грим, облеклото, деколтето и куп други модни гафове я разкриват в тотално различна светлина.

Е, вярно е, че по това време тенденциите го изискваха, а манекенките винаги гледат да са на върха. Прохождащата по подиумите Бориса Тютюнджиева е имала предвид да бъде в крачка с всичко актуално.

И от кого да копира, ако не от хитовите чалга звезди?!

Бориса преди се е стегнала в тигров гащеризон, а на следващ кадър я откриваме в подобие на стилно костюмче, където обаче е извадила умело новия си силикон в бюста.

Бориса Тютюнджиева тъкмо го е сложила и е решила веднага да се изфука пред хората. Прави впечатление също, че хубавицата е значително по-пълна и с този стайлинг все едно е далеч по-възрастна.

Вижте сами какво чудо е шеметната Бориса преди!

[gallery link="file" ids="66340,66341,66342"]