април 26, 2024

Бориса Тютюнджиева е новата водеща на "Поверително"

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-e-novata-vodeshta-na-poveritelno/144780 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева е новата водеща на "Поверително"

Бориса Тютюнджиева е поставила ултиматум на гаджето си Андрей да смени Николета с нея

Бориса Тютюнджиева е новата водеща на "Поверително от НЛ"! Запознати издават, че участничката в последния сезон на "Къртицата"е причината плеймейтката да бъде свалена от екран. Естествено, рокада ще се случи не заради някакви невероятни качества, с които Бориса Тютюнджиева превъзхожда госпожа Божинова, а единствено благодарение на връзката й с Андрей. Който, както знаете, е продуцент на клюкарското предаване.

Бориса ТютюнджиеваБившата на Ники Михайлов буквално изпилила нервите на половинката си да махне Николета, която и без това не се справяла като водеща, и да сложи нея на мястото. Нещо повече, Бориса Тютюнджиева поставила ултиматум към Андрей да й угоди или с връзката им е свършено, научиха от hotarena.net. Очилатият водещ нямал голям избор и трябвало да склони.

Първо обаче трябва да се разбере дали "Поверително" ще остане на екран. Шефовете на ТВ7 не са взели решение дали ще продължат с излъчването на предаването заради кошмарния му рейтинг от първия и единствен засега сезон. Ако това се случи, то новата му водеща ще е именно Бориса Тютюнджиева, издават хора от медията. Което пък ужаси зрителите.

"Все същото ще е. Едната не може да води, другата пък не може да говори", смеят се форумци, визирайки мутренския изказ на Бориса Тютюнджиева.

А вие на какво мнение сте? Коя ще се справи по-добре с воденето? Бориса Тютнджиева или Николета Лозанова?