май 04, 2024

Бориса Тютюнджиева и Андрей чакат бебе?

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-i-andrey-chakat-bebe/144170 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева и Андрей чакат бебе?

Бориса Тютюнджиева и Андрей се появиха за пръв път официално заедно, вече не крият връзката си

Бориса Тютюнджиева и Андрей ще стават родители! Моделката е бременна от продуцента, въпреки че двамата старателно се опитват да скрият този факт. На парти по случай откриването на нов клуб в Лозенец двамата се появиха за пръв път заедно като по този начин официално потвърдиха слуховете, че са двойка.

Бориса Тютюнджиева и АндрейПродуцентът и участничката в Къртицата не спирали да се прегръщат и целуват и през цялото време не се отделили един от друг, видяха от ПИК. На присъстващите обаче им направи впечатление вида на Бориса. Моделката е качила поне 10 килограма от участието си в Къртицата и имала и коремче. Което се е опитвала старателно да скрие под широка жълта туника, разказват гости на откриването.

Рязката промяна в теглото на бившата на Ники МИхайлов естествено веднага беше свързана с евентуална бременност. Още повече, че Бориса винаги е била изключително взискателна към външния си вид и никога не би си позволила да напълнее без причина.

Приятели на Бориса Тютюнджиева и Андрей пък издават, че двамата са решили да прекарат целия юли месец в италианската провинция Катания, където да се скрият от любопитните погледи. Според форумци целта на пътуването е да се скрие максимално дълго бременността на Бориса от очите на родните медии.