април 24, 2024

Бориса Тютюнджиева и Николета на крачка от бой заради Ники Михайлов

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-i-nikoleta-na-krachka-ot-boy-zaradi-niki-mihaylov/142941 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева и Николета на крачка от бой заради Ники Михайлов

Бориса Тютюнджиева и плеймейтката едва не се избили насред столична дискотека

Бориса Тютюнджиева едва не се изтрепала с Николета Лозанова и то насред столична дискотека. Сеирът се е разиграл преди години, докато плеймейтката все още имаше връзка с Ники Михайлов, а сащисаните очевидци все още си спомнят с насмешка цирка, който двете сътворили.

[caption id="attachment_64316" align="alignleft" width="300"]Бориса Тютюнджиева едва не стигнала до бой с Николета Бориса Тютюнджиева едва не стигнала до бой с Николета[/caption]

Тъпърдията се вдигнала, след като Бориса Тютюнджиева и Николета се засекли в заведението. Настоящата госпожа Божинова била подочула, че участничката в Къртицата е преспала с гаджето й Ники Михайлов. Затова отишла да й потърси сметка. Бориса пък не само, че не отрекла, ами си изпяла всичко пред разлютената Николета. За капак, двете звъннали на кръшкача от телефона на Тютнджиева и когато той вдигнал, от другата страна била Николета, научиха от hotarena.net.

Чашата преляла, когато Бориса Тютюнджиева се втурнала да прегръща Лозанова, за да я успокои след разкритото предателство. Този лицемерен жест вбесил футболната съпруга и тя се нахвърлила с нокти срещу съперницата си. "Щеше да стане див бой, Николета беше пощуряла, заплашваше, че ще измете заведението с Бориса", разказва свидетел на случката.

Единствено намесата на охраната предотвратила обидите и клетвите да прераснат в истински кървав бой. "Качихме Бориса Тютюнджиева на едно такси и я пратихме у тях, за да не стане страшно", разкриват от охраната на дискотеката. След разкритието за изневярата обаче Николета така и не прости на Ники и двамата се разделиха.

)