май 04, 2024

Бориса Тютюнджиева: Не съм бременна, омъжих се

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-ne-sam-bremenna-omazhih-se/144179 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева: Не съм бременна, омъжих се

Бориса Тютюнджиева не отрича слуховете, че има връзка с Андрей, напротив

Бориса Тютюнджиева реши да отговори на спекулациите, че очаква дете. В личната си страница във Фейсбук моделката публикува кадър на плоския си корем, с коментар към него, че не е дори и малко бременна. "Сори, но съм в отлична физическа и всякаква емоционална форма", заяви бившата на Ники Михайлов. Дали подразнена от слуховете или заради друго, но малко по-късно Бориса Тютюнджиева пусна още един фотос, на който е тя, в бяло парео, а до нея е нагласена украса за сватбена церемония.

Бориса Тютюнджиева"За сватбата разбрахте ли", пита моделката. И докато част от феновете й се вързаха, че действително се е омъжила тайно, повечето се усетиха, че любимката им най-вероятно се бъзика с писанията по неин адрес. "Хехех, изкараха те бременна, а сега и омъжена", смеят се онлайн потребителите.

Бориса ТютюнджиеваЛюбопитното е обаче, че Бориса Тютюнджиева не отрича най-упоритият слух, от който тръгнаха всички останали. А именно, че има връзка с продуцента и ТВ водещ Андрей Арнаудов. Както знаете, още след края на Къртицата се заговори, че двамата са се гаджосали. Преди дни пък папараци ги изловиха на парти в Лозенец, а свидетели издават, че Андрей не спирал да прегръща и целува моделката.

Засега обаче и двамата се въздържат от коментар за евентуална връзка помежду им.