април 20, 2024

Бориса Тютюнджиева не спира задявките с Емил Русев (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-ne-spira-zadyavkite-s-emil-rusev-snimka/144110 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева не спира задявките с Емил Русев (Снимка)

Бориса Тютюнджиева все още е изключително близка с разкритата Къртица, въпреки жена му и гаджето си Андрей

Бориса Тютюнджиева няма никакви намерения да прекратява отношенията си с Емил Русев. Моделката продължава да е изключително близка с разконспирираната Къртица седмици, след като шоуто приключи. Двамата продължават да прекарват буквално всяка своя свободна минута заедно, въпреки факта, че бизнесменът е женен. А пък Бориса Тютюнджиева има връзка не с кой да е, а с продуцента и водещ на риалитито Андрей.

[caption id="attachment_76598" align="alignleft" width="300"]Бориса Тютюнджиева се забавлява чудесно с Емил Русев Бориса Тютюнджиева се забавлява чудесно с Емил Русев[/caption]

Изглежда обаче това не е проблем нито за Емил, нито за моделката. За които не е проблем да се задяват пред очите на хилядите фенове. Бориса Тютнджиева качи любопитна снимка в профила си във Фейсбук. На нея бившата на Ники Михайлов отново е с Емил Русев. И очевидно двамата се забавляват повече от добре, за пореден път при това, издават техни познати.

Интересно как половинките на двамата възприемат подозрителната им близост. Както знаете, Русев е женен за Христина, с която беше заедно в Къртицата. И на която е изневерявал, така че евентуална забежка с Бориса Тютюнджиева няма да му е за пръв път. Ако се вярва на слуховете пък самата моделка е успяла да забие водещия Андрей.


Бориса Тютюнджиева / Участник в Къртицата 2by dark_angel_98