април 27, 2024

Бориса Тютюнджиева: Нямам общо с Михаил Младжов!

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-nyamam-obshto-s-mihail-mladzhov/142972 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева: Нямам общо с Михаил Младжов!

Бориса Тютюнджиева опроверга слуховете, че има нещо с Михаил Младжов, не се интересува и от Борислав

Бориса Тютюнджиева направи двойно признание миналата вечер. Докато бе на очна ставка с Борислав и Индира в стаята за номинации,  манекенката хвърли светлина върху отношенията си с Боби, както и върху слуховете за афера с мъжа на Деси Зидарова Михайл Младжов.

„Не познавам мъжа на Деси Зидарова, нямам общо с него и съм абсолютно сама“, заяви Бориса. Тя допълни, че й е писнало да я свързват с различни мъже из жълтите издания. „Излизам от 4-годишна връзка, с която вярвам съм доказала, че съм абсолютно моногамна“, каза манекенката. И сподели, че вече не й пука дали я свързват с поредния известен ерген, тъй като отдавна е претръпнала от подобни клюки.

[caption id="attachment_64600" align="alignright" width="300"]Бориса отрече за аферата с Младжов Бориса отрече за аферата с Младжов[/caption]

Признанията на Бориса Тютюнджева за отношенията й с Михаил Младжов бяха по повод слуховете, че двамата имат връзка. Бизнесменът намекна многократно, че има нещо общо с манекенката, но тя по никакъв начин не е виновна за развода му. Съпругата му Деси Зидарова пък посочи именно Бориса, като жената съсипала брака й.

Бориса Тютюнджиева също така даде да се разбере, че не се интересува изобщо от Борислав. Очи в очи тя сподели, че не изпитва никакви чувства към него, но държи да си останат приятели. Пред Емил и Христина Русеви обаче, Бориса заяви, че не иска да има нищо общо с Боби. И не само не й е приятен, но и едва понася навлизането му в личното й пространство.