октомври 03, 2023

Бориса Тютюнджиева ошушка Андрей, водещият пред фалит

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-oshushka-andrey-vodeshtiyat-pred-falit/146249 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева ошушка Андрей, водещият пред фалит

Бориса Тютюнджиева харчи безогледно парите на Андрей

Бориса Тютюнджиева харчи на воля парите на Андрей. Вместо да се съобразява с финансовото му състояние, което не било особено цветущо, според запознати, тя харчи без никаква мярка. Непрекъснато изнудвала телевизионера да задоволява безкрайните й капризи.

[caption id="attachment_90568" align="alignright" width="300"]Бориса е на път да разора Андрей Бориса Тютюнджиева е на път да разора Андрей[/caption]

Ту скъпи бижута и глезотийки, ту екзотични пътувания. А той твърдял, че я обича и тя е жената на живота му, научиха от hotarena.net. Затова угажда на всяка нейна прищявка, последната от които е екскурзия до едно от най-красивите кътчета на земята, райския остров Мавриций, за която самата Бориса побързала да направи резервации. Близки до двойката говорят, че петзвездният луксозен хотел, романтичният остров и скъпият диамантен пръстен, купен от Андрей за красавицата, трябвало да станат свидетели на неговата искрена любов и сериозни намерения.

Логичен е въпросът защо тогава Бориса ошушква Арнаудов и го води към фалит?

Може би се страхува, че един ден ще я зареже и ще сложи край на връзката им, въпреки слуховете, че са се сгодили на екзотичния остров „Мавриций”. Затова иска максимално да го изцеди. Известно е, че Андрей не е особен привъженик на традиционните връзки, дори се е подигравал на приятеля си и колега Иван Христов, че е домошар.

Запознати споделят, че цени свободата си и все още му харесва ергенския живот. Може би защото зад гърба си вече има един несполучлив брак със сръбкинята Даниела Янков и на два пъти приключвалата дългогодишна връзка с Надя Иванова, станала популярна като водеща на телевизионното предаване „Елит”.

И двете красиви и интелегентни жени не са успели да го задържат до себе си, затова Бориса Тютюнджиева се чувства несигурна и „цеди” телевизионера. А може би десетина години по-младата от любимия си красавица е с него заради парите му, като много от жените с които е бил.