юни 10, 2023

Бориса Тютюнджиева отнесе подигравки заради говоренето си (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-otnese-podigravki-zaradi-govoreneto-si-snimki/143336 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева отнесе подигравки заради говоренето си (Снимки)

Бориса Тютюнджиева предизвиква все повече подигравки с поведението и приказките си в Къртицата

Бориса Тютюнджиева влезе в Къртицата със самочувствието на секссимвол. И докато визията на моделката действително й спечели одобрението на зрителите и останалите участници, то поведението й направи точно обратното - успя да отблъсне почти всички.

[caption id="attachment_67656" align="alignright" width="132"]Бориса Тютюнджиева стана обект на подигравки Бориса Тютюнджиева стана обект на подигравки[/caption]

Не е ясно защо 23-годишната Бориса Тютюнджиева е решила, че да приказва като мутра, да влачи думите и да използва постоянно чуждици е "мноу яко". Обаче това й поведение, в комбинация с претенциите й, че е компетентна по всичко, сериозно подразниха зрителите. И те го показаха по доста забавен начин - чрез подигравателни колажи. В които естествено, основен персонаж е Бориса Тютюнджиева. С типичната й нацупено-отегчена физиономия.

Бориса ТютюнджиеваБезспорен лидер сред феновете е колажът, взаимстван от рекламата на бисквитки Орео. В него Бориса иска да "кае нещу". На което момиченцето от рекламата отговаря с "Не, още не си готова".

"Ако не друго, Бориса Тютюнджиева поне ще стане интернет герой", смеят се форумци. Естествено, има и такива, които не крият неприязънта си към моделката и искат да я видят по-скоро аут от Къртицата. "Прекалено много се взе насериозно, време й е да се маха", недоволстват феновете.

Бориса ТютюнджиеваКакто знаете, начинът на говорене на Бориса Тютюнджиева й докара не само подигравки от зрителите, ами и критики от останалите участници в шоуто. Марина Мицич дори я посъветва да започне да се държи малко повече като дама. На което моделката изтърси, че сръбкинята трябва да потърси "психична помощ". Каквото и да значи това.