юни 13, 2024

Бориса Тютюнджиева прати целувки на Михаил Младжов в ефир (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-prati-celuvki-na-mihail-mladzhov-v-efir-video/143607 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева прати целувки на Михаил Младжов в ефир (ВИДЕО)

Бориса Тютюнджиева наля масло в горещата интрига с Михаил Младжов, която се раздуха, докато тя беше в Къртицата

Бориса Тютюнджиева и Михаил Младжов били само приятели?!

След излизането си от Къртицата, манекенката даде интервю в предаването Жените говорят. И наля масло в интригата с мъжа на Деси Зидарова, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_70106" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева прати целувки на Михаил Младжов[/caption]

Бориса Тютюнджиева започна да се усмихва палаво още при първия въпрос за Мишо Младжов. Водещите не пропуснаха да я разпитат подробно какви са й отношенията с разпадналото се вече семейство.

Бориса уточни, че отлично познава Михаил Младжов и... последва изпращане на целувки в ефир.

[caption id="attachment_70107" align="alignleft" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева се държа странно по темата с мъжа на Деси Зидарова[/caption]

Това определено се стори странно на публиката в студиото и целия екип. Реакциите им неслучайно бяха бурни и показателни, че тук няма начин да става дума само за дружба между тях.

Бориса Тютюнджиева подчерта, че с Деси също нямат вражда, даже снощи се засекли в заведение. И освен това, тя нямала вина за краха на отношенията им, нито някога е била гадже на Михаил Младжов.

От музикантите обаче полетя питане дали за по веднъж не са били интимни, но Бориса Тютюнджиева умело отклони любопитството и отказа да отговори. Това създава още съмнения около вероятността хубавицата да е имала все пак нещо с Михаил Младжов.

С поведението си тя не само, че не успя да ги разсее, а дори наля масло в горещата интрига.

Вижте сами във видеото ТУК как подозрително се държи по темата Бориса Тютюнджиева!