май 31, 2023

Бориса Тютюнджиева преди е била плоска – а уж няма силикон?!

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-predi-e-bila-ploska-a-uzh-nyama-silikon/143070 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева преди е била плоска – а уж няма силикон?!

Бориса Тютюнджиева преди е била плоска, а уж няма силикон, дори накара Андрей да провери

 

Бориса Тютюнджиева преди е била плоска – а уж няма силикон, както се опита да убеди всички от ефира на Къртицата!

[caption id="attachment_65395" align="alignright" width="269"]Бориса Тютюнджиева преди е с руса коса и няма силикон със сигурност, а сега...?! Бориса Тютюнджиева преди е с руса коса и няма силикон със сигурност, а сега...?![/caption]

Моделката дори накара Андрей да провери директно, с опипване, но и той самият не беше сигурен в констатацията си… Разликите през годините са очевидни, въпреки че моделката скочи да опровергае твърдението на Марина.

Участничката назова всички корекции на Бориса, но красавицата само се подсмихваше на думите й.

[caption id="attachment_65396" align="alignleft" width="300"]Бориса Тютюнджиева преди и сега - разликата май е доста очевидна... Бориса Тютюнджиева преди и сега - разликата май е доста очевидна...[/caption]

После предизвика Андрей да сложи ръце върху деколтето й, за да се увери, че импланти не се усещат.

Каква е истината, само тя си знае, но е наистина странно, ако се е подложила на операция, а крие този факт. Не е тайна, че доста от родните хубавици предпочитат да изтъкват как природата ги е дарила с всички тези прекрасни дадености.

В това няма нищо лошо, докато не ги захапе някой и поиска да узнае как стоят нещата. Така на прицела на този въпрос се оказа и Бориса Тютюнджиева.

Снимките, които Kliuki.net публикува, красноречиво подсказват, че обемът на формите е значително променен. Бориса Тютюнджиева преди не се е славила с особена пищност, а как ще се е получила тази трансформация, ако не с професионална намеса?!

[gallery link="file" ids="65398,65399,65400"]

Може пък да са й пораснали с времето, но хиляди дами ще настояват да научат мистериозната рецепта за такива резултати… Така или иначе, темата с пластиките на Бориса, се раздуха навсякъде и тя тепърва ще трябва да се обяснява.

Вижте сами каква е била Бориса Тютюнджиева преди!