юни 19, 2024

Бориса Тютюнджиева преди - с пъпки и без грам корекции (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-predi-s-papki-i-bez-gram-korekcii-video/143514 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева преди - с пъпки и без грам корекции (Видео)

Бориса Тютюнджиева преди операциите си е доста далеч от образа на хубавица, който демонстрира в Къртицата

Бориса Тютюнджиева преди операциите е доста различна от образа, който демонстрира в Къртицата. Моделката преди няколко години прилича повече на средностатистическо момиче, което виси по чалготеките. Най-вероятно затова самата тя е покрила доколкото е възможно всичките си стари кадри.

[caption id="attachment_69280" align="alignleft" width="293"]Бориса Тютюнджиева преди Бориса Тютюнджиева преди[/caption]

От kliuki.net обаче успяхме да намерим интервю, в което можете да видите Бориса Тютюнджиева преди. Бившата на Ники Михайлов определено няма нищо общо с визията си сега, коментират потребителите. По лицето на моделката се забелязват огромни пъпки, които дори тежкият, петслоен грим не успява да покрие. Веждите на Бориса също са под всякаква критика, втрещени са модните експерти.

Силно тупираната изрусена коса пък въобще не подлежи на коментар, смеят се форумци. Това обаче далеч не е всичко, което буди подигравки в старото интервю на моделката. От приказките й си личи, че Бориса Тютюнджиева преди, както и сега, не се справя особено добре с оформянето на изречения.

"Начииии...вечееее - изобщо не й се получава да приказва, милата", смеят се онлайн потребителите. И въпреки, че сега се опитва да си гради имидж на морално, младо момиче, Бориса Тютюнджиева преди изглежда е имала друго мнение.

Тъй като в прав текст си заявява, че обожава скандалите и провокациите. Вижте и вие във видеото Бориса Тютюнджиева преди няколко години.