април 25, 2024

Бориса Тютюнджиева съвсем се забрави, налази Емил Русев пред Христина (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-savsem-se-zabravi-nalazi-emil-rusev-pred-hristina-video/143106 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева съвсем се забрави, налази Емил Русев пред Христина (Видео)

Бориса Тютюнджиева забрави, че се прави на много морална, натиска се на женения Емил

Бориса Тютюнджиева се опитва да си придаде имидж на много морална жена в Къртицата. Моделката се нахвърли остро срещу колежката си Виктория Джумпарова, която по думите й, се опитвала да разбие едно семейство. Какво обаче прави самата Бориса Тютюнджиева?

[caption id="attachment_65723" align="alignleft" width="300"]Бориса Тютюнджиева се слага на женения Емил Бориса Тютюнджиева се слага на женения Емил[/caption]

Бившата на Ники Михайлов сама не спира да се увърта около женения Емил Русев. Брюнетката постоянно се гушка в него и изобщо не изглежда да й е неприятно когато и той самия вместо при жена си, предпочита да стои при нея, както забелязаха и колегите от kliuki.ws. Снощната й реакция при излизането му от изолатора обаче мина всякакви граници.

Бориса Тютюнджиева се разпищя от кеф, че Русев се връща в Замъка.  За капак на всичко се метна на врата му като обви крака около кръста му. Поза, която по би подхождала на съпругата му, а не на нея. Това обаче не смути Бориса и тя дори невъзмутимо си остана така няколко минути, доволни яхнала женения мъж. И то пред очите на жена му.

Естествено, зрителите нямаше как да пропуснат проявата на моделката. И определено я осъдиха за поведението й. "Бориса Тютюнджиева нали уж се прави на много морална, какво се слага на женен мъж.", беснеят форумци.