април 18, 2024

Бориса Тютюнджиева се намърдала в леглото на Силвестър Сталоун?

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-se-namardala-v-legloto-na-silvestar-staloun/143008 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева се намърдала в леглото на Силвестър Сталоун?

Бориса Тютюнджиева е преспала с холивудската звезда, Емил Каменов я е видял да излиза от стаята му

Бориса Тютюнджиева е успяла да се намърда в леглото на холивудската звезда Силвестър Сталоун! Скандалната новина дойде от Емил Каменов, който е заедно с моделката в Къртицата. Грамадният мъж пусна мухата на всички като обяви, че е станал свидетел как Бориса Тютюнджиева се измъква от хотелската стая на супер известен холивудски актьор. "Ей така се беше нахилила", обясни Каменов.

[caption id="attachment_64841" align="alignleft" width="300"]Бориса Тютюнджиева е преспала със Силвестър Сталоун Бориса Тютюнджиева е преспала със Силвестър Сталоун[/caption]

И макар да отказа да назове името на звездата, при когото е била бившата на Ники Михайлов, и участниците в шоуто, и зрителите пред екрана се досетиха за кого говори охранителят. Емил се изпусна, че става въпрос за вече възрастен актьор. С татуировки на двете гърди, отиващи към рамената, както описателно разказа охранителят. Това описание напълно съответства на вида на Силвестър Сталоун. Като добавим и факта, че Каменов действително е охранявал звездата по време на престоя му тук, съмненията, че Бориса Тютюнджиева е преспала именно с него, стават все по-основателни.

Самата тя обаче надали ще разкрие нещо повече по въпроса. Както знаете, моделката се прави на високо морална в Къртицата, изтъквайки, че цени много семейните и всички такива ценности. Именно това породи гнева на Каменов, който не издържа и разказа пред останалите как я е виждал да се промъква в стаята не само на Сталоун, ами и на още двама холивудски актьори. "Те обаче я разкараха, да й припомням ли как я изгониха", запени се гигантът.